Ескопаззо – най-добрият ресторант за органична кухня

Органична кухня
Практичен сушилник за мивка-21%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Практичен сушилник за мивка
16.00 лв.
12.60 лв.
Виж ››

Най-добрият италиански ресторант за органична кухня се намира не къде да е, а в слънчева Флорида и по-точно – Саут Бийч, Маями. Мястото е раят за туристите, търсещи нови кулинарни усещания.

Ескопаззо е италиански ресторант, открит през 1993 година. В основната зала местата наброяват 35. Има и втора зала, в която в миналото се организирали частни събития, която предоставя още 55 места. Днес двете зали работят паралелно. Обзавеждането на ресторанта впечатлява със старомоден бар и вътрешен каменен фонтан, които носят атмосферата на двор от старинна Тоскана.

Италианският ресторант с право се нарича органичен, тъй като абсолютно всичко в менюто му се произвежда с напълно натурални продукти. Това става възможно благодарение на шеф Джанкарла Бодони. През целият си живот главната готвачка изучава разнообразието на природата. Продуктите, които се използва за приготвяне на храната в ресторанта, се купуват само от органични фермери, които са нейни лични приятели. Освен това в кухнята на Ескопаззо има стриктна забрана за използването на каквито и да било добавки, аромати или оцветители.

Екзопаззо

В Ескопаззо се предлагат както божествено вкусни ястия, така и голямо разнообразие от ордьоври. Ресторантът предлага на своите клиенти честни вечери и кетъринг. Освен с разнообразно меню мястото може да се похвали и с огромната изба с вина, разположена в задната част. Там се съхраняват над 170 вида вина, подходящи за всеки специалитет.

Атмосферата на ресторанта е уютна и гостоприемна. В комбинация с невероятните ястия това кара всеки посетител да се чувства като част от голямо италианско семейство. Тук често идват известни актьори, готвачи и знаменитости, а Джанкарла, заедно със своите произведения на кулинарното изкуство се старае да няма клиент на Ескопаззо, който да не посети ресторанта отново.

Екзопаззо

Ецкопаззо е световно признат за най-добрия органичен италиански ресторант в Маями. Веднъж докоснали се до неповторимите ястия и ароматни вина, няма как да не посетите това райско място отново.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати