Трикове, с които да съхранявате по-дълго любимите си храни

1 от 8 Снимки

1. Горски плодове


Ако искате да разполагате по-дълго време с любимите ягоди, боровинки, къпини, разтворете вода и ябълков оцет при съотношение 10:1. След това ги сложете в течността и ги подсушете. Подредете върху купа, застлана с домакинска хартия и ги сложете в хладилника.

Случвало ли ви се е някога да купите плодове, а много скоро след това да ги запратите в кошчето с отпадъци, защото сте преценили, че вече не са подходящи за консумация? Със сигурност ще сте сблъсквали с този проблем, при това повече от веднъж или два пъти. Със сигурност не сте и единствените!

Всъщност това е практика на много хора, които не знаят как най-успешно да съхраняват хранителните си покупки и бързо влошават качеството им. Но всичко това може да се промени с помощта на няколко лесни трика, които ще намерите в нашата галерия.

Те са събрани от различни части на света и показват как бързо и лесно да удължите свежестта на любимите си храни. Вижте тези трикове, които ще ви помогнат да прахосвате по-малко пари и ще ви спестят неудобство през лятото и есента, когато кухнята ни изобилства от пресни плодове и зеленчуци, които бързо се скапват.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати