Готвач създаде уникални равиоли, вдъхновени от Междузвездни войни

Готвач създаде уникални равиоли, вдъхновени от Междузвездни войни
Снимка: Monika Ivanova
Стилна мелничка за сол и пипер 2в1
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Стилна мелничка за сол и пипер 2в1
23.20 лв.
Виж ››

За никого не е тайна, че "Star Wars" е не само филм, който никога не остарява и не загубва феновете си, а напротив - най-новите серии водят със себе си страхотен успех и още повече слава.

Точно този факт подтиква и шеф готвачът Джош Хийли да направи нещо изключително - вкусни и атрактивни равиоли за най-големите почитатели на Междузвездни войни.

Някъде далеч, далеч в галактиката (или не чак толкова), в пицария Cane Rosso в Тексас, прочутият с кулинарните си умения кулинар е подготвил специална изненада, която стартира именно в седмицата на премиерното представяне на последната серия от известната поредица.

Господин Хийли е включил в менюто за уикенда на премиерата и различни тематични напитки, но неоспорим факт е, че равиолите привличат най-голямо внимание.

Черният им цвят е постигнат чрез добавянето на специална защитна течност, която сепията изпуска, а формата им типично в стила на Междузвездни войни е направена с форма и печат, така че появата на тези равиоли в чинията на посетителите на заведението автоматично предизвиква усмивки, радост и вълнение.

Готвач създаде уникални равиоли, вдъхновени от Междузвездни войни
Снимка: Monika Ivanova

Пълнежът на Star wars равиолите е интересна смесица от козе сирене с ароматни подправки и рикота, а в чинията, в която се поднасят, може още да усетите вкуса на чери доматчета в масло и леки лимонови нотки.

Джош Хийли споделя, че в зависимост от успеха на този тематичен уикенд, в бъдеще може да добави и още други интересни кулинарни творения, свързани с галактиката и нейните необичайни обитатели.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати