Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Грузинска телешка яхния - ЧашушулиВарете яхнията на тих огън около 2 часа. Когато водата намалее, доливайте по малко топла вода.
Накрая поръсете с наситнения кориандър.
Грузинската телешка яхния - Чашушули е готова....
28 Окт.
Тайната на сочните пържоли на фурна., докато не попаднах на една статия, където простичко беше обяснен принципът на печенето (не варенето)....
18 Дек.
41
Грузинска пилешка яхнияКогато яхнията се сгъсти, добавете чесъна, подправката хмели сунели и разбъркайте.
Изключете котлона и оставете пилешката яхния за 5 минути на остатъчната топлина.
Грузинската пилешка яхния е много вкусна....
02 Март
Тайната на вкусната лещаНо как се прави вкусна леща? Ето тайната на вкусната леща!
За да приготвите вкусна леща, първо я почистете и измийте добре. Хубаво е да измиете със студена вода и да я оставите за половин до един час във водата....
18 Дек.
Тайната на вкусната мусакаА ето каква е тайната на вкусната мусаката:
Всички добре знаем, че за да стане една мусака хубава, ѝ трябва страхотна заливка. Това е и една от най-трудните части от рецептата за мусака....
11 Дек.
2
Тайната на вкусната фокачаСъществуват буквално хиляди рецепти за направата на този вид италианки хляб, но истинският майсторлък в подготовката на вкусната питка е разгадаването на тайната за направата на перфектното тесто....
31 Януари
1
Тайната на вкусната пачаТайната в приготвянето на вкусна пача се крие най-вече в умението и рутината на готвача. Следването на точната рецепта също....
02 Януари
1
Тайната на вкусната пуйкаМесото на пуйката е изключително полезно. То съдържа голямо количество белтъчини, минерали, а най-хубавото е, че е бедно на мазнини и от него не се пълнее. Макар и тези птици да не произлизат от Европа, а заслуга...
25 Дек.
1
Най-вкусната картофена яхнияСервират се поръсени с нарязан пресен магданоз най-вкусната картофена яхния....
01 Май
Най-вкусната боб яхнияРазбъркайте и посолете боб яхнията.
Оставете яхнията да се готви на тих огън около 10-тина минути.
Най-вкусната боб яхния е готова....
26 Април
Тайната на вкусната рибена чорбаТова е другото основно правило, ако искате да сготвите вкусна рибена чорбица. По желание може да добавите и корен от целина....
24 Юли
7
Тайната на вкусната пилешка супаЕдна такава супа прави чудеса с нас - вкусна и изключително здравословна.
Но каква е тайната на вкусната пилешка супа? Ето няколко съвета!...
24 Ноем.
Тайната на вкусните фалафелиЕто какво е важно да знаете и каква точно е тайната на вкусните фалафели.
1. Внимавайте при употребата на сода. Тя се използва единствено, за да може сместа да стане по-шуплива, но не бива да се прекалява с нея....
12 Юни
Тайната на вкусните палачинкиЗа да няма бучки в тестото за палачинките, трябва да изсипвате брашното на малки порции, като непрекъснато го разбърквате. Дори да го бъркате с миксер, ако го изсипете накуп, ще останат бучки.
Ако тестото се е получило...
13 Април
6
Тайната на вкусните катмиОсновната разлика между палачинки и катмите е, че в катмите се слага задължително мая, а в палачинките малко сода бикарбонат.
Най-вкусни стават катмите, които са приготвени на сач. Сачът трябва да е предварително...
23 Май
2
Тайната на вкусните сармиВсяко ястие има своята тайна, за да стане вкусно. Всеки добър готвач прибавя по нещо различно, за да се получи желаната храна – вкусна и добре изглеждаща....
21 Април
1
Тайната на вкусните сандвичиВъпреки склонността на всички сандвичи да падат с маслото надолу и факта, че те трудно се вписват в концепцията за здравословно хранене, сандвичът, във всичките му разновидности, винаги се е посрещал с апетит от деца...
10 Януари
Тайната на вкусното минестронеМинестроне е характерна за Италия постна супа, позната из цял свят. В нея се съдържат богат набор от различни видове характерни за района зеленчуци.
Тя е подходяща за по-хладните дни, когато организмът има нужда...
11 Септ.
Тайната на вкусните тиганициТе стават и по-мазни, затова тайната на вкусните, но и здравословни тиганици е след изпържването закуската да се постави върху домакинска хартия, за да се изтече от нея мазнината, която е попила....
16 Януари
Тайната на вкусните ребърцаНие ще ви разкрием тайната на вкусните ребърца и как да си ги приготвите...
Изберете месото
Може за заложите на класиката - свински ребра, но може и да си направите телешки ребърца....
16 Дек.
Тайната на вкусните мекициЕто тайната на вкусните мекици! Всъщност тя е содата бикарбонат. За да станат пухкави и въздушни, им сложете щипка сода....
12 Дек.
1
Тайната на вкусното капучиноКапучино, на италиански Cappuccino, представлява италианска топла напитка, приготвена от кафе и мляко. На 8 ноември пък се отбелязва денят на капучиното в САЩ, което е повод да си поговорим за това как се прави перфектното...
08 Ноем.