Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Грузинска телешка яхния - ЧашушулиГрузинска телешка яхния - Чашушули
28 Окт.
Варете яхнията на тих огън около 2 часа. Когато водата намалее, доливайте по малко топла вода. Накрая поръсете с наситнения кориандър. Грузинската телешка яхния - Чашушули е готова....
Тайната на сочните пържоли на фурнаТайната на сочните пържоли на фурна
18 Дек.
41
., докато не попаднах на една статия, където простичко беше обяснен принципът на печенето (не варенето)....
Най-вкусната яхния от лещаНай-вкусната яхния от леща
03 Дек.
Насладете се на най-вкусната яхния от леща....
Грузинска пилешка яхнияГрузинска пилешка яхния
02 Март
Когато яхнията се сгъсти, добавете чесъна, подправката хмели сунели и разбъркайте. Изключете котлона и оставете пилешката яхния за 5 минути на остатъчната топлина. Грузинската пилешка яхния е много вкусна....
Тайната на вкусната лещаТайната на вкусната леща
18 Дек.
Но как се прави вкусна леща? Ето тайната на вкусната леща! За да приготвите вкусна леща, първо я почистете и измийте добре. Хубаво е да измиете със студена вода и да я оставите за половин до един час във водата....
Тайната на вкусната мусакаТайната на вкусната мусака
11 Дек.
2
А ето каква е тайната на вкусната мусаката: Всички добре знаем, че за да стане една мусака хубава, ѝ трябва страхотна заливка. Това е и една от най-трудните части от рецептата за мусака....
Тайната на вкусната фокачаТайната на вкусната фокача
31 Януари
1
Съществуват буквално хиляди рецепти за направата на този вид италианки хляб, но истинският майсторлък в подготовката на вкусната питка е разгадаването на тайната за направата на перфектното тесто....
Тайната на вкусната пачаТайната на вкусната пача
02 Януари
1
Тайната в приготвянето на вкусна пача се крие най-вече в умението и рутината на готвача. Следването на точната рецепта също....
Тайната на вкусната пуйкаТайната на вкусната пуйка
25 Дек.
1
Месото на пуйката е изключително полезно. То съдържа голямо количество белтъчини, минерали, а най-хубавото е, че е бедно на мазнини и от него не се пълнее. Макар и тези птици да не произлизат от Европа, а заслуга...
Най-вкусната грах яхнияНай-вкусната грах яхния
09 Май
Най-вкусната грах яхния може да сервираме с любимо хлебче....
Най-вкусната картофена яхнияНай-вкусната картофена яхния
01 Май
Сервират се поръсени с нарязан пресен магданоз най-вкусната картофена яхния....
Най-вкусната боб яхнияНай-вкусната боб яхния
26 Април
Разбъркайте и посолете боб яхнията. Оставете яхнията да се готви на тих огън около 10-тина минути. Най-вкусната боб яхния е готова....
Тайната на вкусната рибена чорбаТайната на вкусната рибена чорба
24 Юли
7
Това е другото основно правило, ако искате да сготвите вкусна рибена чорбица. По желание може да добавите и корен от целина....
Тайната на вкусната пилешка супаТайната на вкусната пилешка супа
24 Ноем.
Една такава супа прави чудеса с нас - вкусна и изключително здравословна. Но каква е тайната на вкусната пилешка супа? Ето няколко съвета!...
Яхния на фурнаЯхния на фурна
14 Окт.
2
Печете, докато остане на мазнина. Поръсете с магданоз и поднесете....
Тайната на вкусните фалафелиТайната на вкусните фалафели
12 Юни
Ето какво е важно да знаете и каква точно е тайната на вкусните фалафели. 1. Внимавайте при употребата на сода. Тя се използва единствено, за да може сместа да стане по-шуплива, но не бива да се прекалява с нея....
Тайната на вкусните палачинкиТайната на вкусните палачинки
13 Април
6
За да няма бучки в тестото за палачинките, трябва да изсипвате брашното на малки порции, като непрекъснато го разбърквате. Дори да го бъркате с миксер, ако го изсипете накуп, ще останат бучки. Ако тестото се е получило...
Тайната на вкусните катмиТайната на вкусните катми
23 Май
2
Основната разлика между палачинки и катмите е, че в катмите се слага задължително мая, а в палачинките малко сода бикарбонат. Най-вкусни стават катмите, които са приготвени на сач. Сачът трябва да е предварително...
Тайната на вкусните сармиТайната на вкусните сарми
21 Април
1
Всяко ястие има своята тайна, за да стане вкусно. Всеки добър готвач прибавя по нещо различно, за да се получи желаната храна – вкусна и добре изглеждаща....
Тайната на вкусните сандвичиТайната на вкусните сандвичи
10 Януари
Въпреки склонността на всички сандвичи да падат с маслото надолу и факта, че те трудно се вписват в концепцията за здравословно хранене, сандвичът, във всичките му разновидности, винаги се е посрещал с апетит от деца...
Тайната на вкусното минестронеТайната на вкусното минестроне
11 Септ.
Минестроне е характерна за Италия постна супа, позната из цял свят. В нея се съдържат богат набор от различни видове характерни за района зеленчуци. Тя е подходяща за по-хладните дни, когато организмът има нужда...
Тайната на вкусните тиганициТайната на вкусните тиганици
16 Януари
Те стават и по-мазни, затова тайната на вкусните, но и здравословни тиганици е след изпържването закуската да се постави върху домакинска хартия, за да се изтече от нея мазнината, която е попила....
Тайната на вкусните ребърцаТайната на вкусните ребърца
16 Дек.
Ние ще ви разкрием тайната на вкусните ребърца и как да си ги приготвите... Изберете месото Може за заложите на класиката - свински ребра, но може и да си направите телешки ребърца....
Тайната на вкусните мекициТайната на вкусните мекици
12 Дек.
1
Ето тайната на вкусните мекици! Всъщност тя е содата бикарбонат. За да станат пухкави и въздушни, им сложете щипка сода....
Тайната на вкусното капучиноТайната на вкусното капучино
08 Ноем.
Капучино, на италиански Cappuccino, представлява италианска топла напитка, приготвена от кафе и мляко. На 8 ноември пък се отбелязва денят на капучиното в САЩ, което е повод да си поговорим за това как се прави перфектното...