Спанак за всички сезониЛукът се задушава в мазнината и се запържва заедно с каймата и подправките.
Добавя се оризът с 2 чаши хладка вода. Добавя се доматеното пюре и нарязаният спанак.
Задушава се 20-тина минути и накрая се добавя нарязаният...
7 често срещани грешки, които правим в кухнятаСигурно смятате, че сте факир в кухнята? Най-вероятно грешите! Ето някои от най-често срещаните грешки, които допускаме в кухнята, грешки, които трябва да се избягват, ако искаме да приготвим нещо наистина вкусно!...
Солта ни прави по-глупавиЗа тези три години били изследвани и хранителните навици на всички участници в експеримента, като специални таблици определяли колко количество сол консумира всеки човек дневно....
Всичко за провансалската кухняНай-известните специалитети на провансалската кухня.
Буябес
Когато става въпрос за храната в Прованс, винаги се започва със знаменитата супа буябес, която е любимо блюдо на всички южняци....
В какъв цвят да е кухнята?Наситени топли цветове за кухня
Наситените топли цветове са също подходящ вариант цвят на кухнята, тъй като придават уют. Те могат да добавят енергия и жизненост в кухнята....
Чести грешки при готвене на ризотоРизото е сред емблематичните италиански ястия и същевременно сред блюдата, заради които любителите на кулинарията претърпяват крах в кухнята....
Грешки на закускаТова е, защото въпреки добрите намерения все още сме склонни да допускаме редица грешки при избора си на храна за закуска....