Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети при приготвянето на домашен кашкавалСъвети при приготвянето на домашен кашкавал
24 Януари
Ето някои полезни съвети при приготвянето на домашен кашкавал, които ще улеснят работата ви. За целта, която сте си поставили, ще ви е необходимо прясно мляко....
Полезни съвети при приготвянето на рибаПолезни съвети при приготвянето на риба
16 Юли
Рибата заема значително място като важна и пълноценна храна за човешкия организъм. Стойността на рибата като хранителен продукт се определя от голямото количество белтъчини, в които се съдържат незаменимите аминокиселини...
Съвети за приготвяне на перфектните брускетиСъвети за приготвяне на перфектните брускети
07 Март
В идеалния случай използвайте домашен и прясно изпечен хляб, тъй като има хрупкава коричка и компактна структура. Такъв хляб перфектно абсорбира подправката, без да се рони в ръцете....
Домашен крем на БабаДомашен крем на Баба
11 Март
Сложете съда на котлона и разбивайте, докато се сгъсти. Снемете от котлона, разбийте, докато се охлади и внимателно объркайте с разбитите на сняг белтъци....
Съвети за приготвяне на перфектни печени зеленчуциСъвети за приготвяне на перфектни печени зеленчуци
05 Септ.
Сортирайте зеленчуците според времето за тяхното приготвяне....
Съвети за приготвяне на домашен сладоледСъвети за приготвяне на домашен сладолед
03 Септ.
При приготвянето на домашен сладолед трябва да се следват някои основни правила....
Съвети при приготвянето на домашно сиренеСъвети при приготвянето на домашно сирене
08 Февр.
Още един важен съвет – не изхвърляйте суроватката от приготвянето на сиренето. Може да я кипнете и ще получите вкусна извара....
Съвети при приготвянето на мармалади за зимнинаСъвети при приготвянето на мармалади за зимнина
13 Август
Приготвянето на зимнина чрез варене е най-сигурният начин да запазим кондензираните плодове за през дългите зимни месеци. Мармаладът представлява гъсто сварената месеста част и сока от плодовете....
Домашен крем на мама с карамелДомашен крем на мама с карамел
31 Януари
Разпределя се по дъното на чашките (или купички за крем карамел). Във всяка чашка се сипва от готовия домашен крем. Оставете в хладилник да стегне. Преди поднасяне украсете по желание....
Сладкиш на дупки с домашен кремСладкиш на дупки с домашен крем
06 Януари
Сладкишът на дупки с домашен крем е готов....
Торта на 3 блата с домашен кремТорта на 3 блата с домашен крем
12 Януари
Приготвянето на крема започва със загряване на млякото и захарта - до пълно стопяване на захарта. След което то се отделя настрани, за да се охлади....
Перфектния козунакПерфектния козунак
09 Май
Поставяме перфектния козунак във фурната и печем до готовност. Готовия изпечен козунак оставяме да се охлади и тогава консумираме ....
Перфектния ЛучникПерфектния Лучник
30 Юни
Лучникът се оставя за 10 минути и се пече на 180 градуса за 20-25 минути. Това буквално е перфектният лучник!...
Изкуството за приготвянето на перфектния червен чайИзкуството за приготвянето на перфектния червен чай
23 Март
1
Класическият начин за приготвяне на повечето чайове, сред които е червеният, е да се слага по 1 ч. л. чай за всяка чаша и 1 за каната....
Домашен крем ЩастиеДомашен крем Щастие
14 Ноем.
1
На струйка изсипах сместа в горещото мляко и непрекъснато бърках. Варих на бавен огън до сгъстяване. Сместа разделих на две. В едната сложих течния шоколад и разбих....
Домашен крем ВанилияДомашен крем Ванилия
01 Януари
Използвала съм домашно прясно мляко и яйца, затова и такъв е и видът на десерта. Слагаме го на котлона да заври, като разбъркваме. Трябва да се разтопи захарта....
Домашен крем ликьорДомашен крем ликьор
31 Юли
За да си приготвим домашен крем ликьор, не ни е нужна специална техника, нито време. Единствено е нужно да се спазят пропорциите на съставките....
Домашен крем карамелДомашен крем карамел
13 Януари
2
Сложете тавата във фурната и печете на водна баня до готовност. Охладете крем карамела, преди поднасяне. * Хубави и качествени купички за крем карамел можете да си вземете от посочения линк....
Домашен крем РафаелоДомашен крем Рафаело
23 Дек.
Пасирайте до получаването на гладък крем. Към полученото прибавете 2/3 от кокосовите стърготини и разбъркайте. Счукайте бадемите на парчета с желаната от вас големина. В чаши или купички сипете от крема....
Приготвяне на домашен бабекПриготвяне на домашен бабек
06 Февр.
3
Една от рецептите за домашен бабек е с мащерка и семена от копър....
Съвети при приготвянето на мусакаСъвети при приготвянето на мусака
08 Февр.
В следващите редове вижте полезни съвети при приготвянето на мусака: 1. Всички зеленчуци, които се използват, трябва да са свежи и узрели, тъй като само тогава те ще се получат сочни и меки. 2....
Съвети при приготвянето на яребициСъвети при приготвянето на яребици
07 Февр.
На вашето внимание представяме една изпитана рецепта за приготвяне на яребица....
Съвети при приготвянето на фазанСъвети при приготвянето на фазан
06 Февр.
Месото на фазана е много полезно за здравето, тъй като съдържа малко мазнини и поради това се смята за диетичен продукт. В състава му влизат много полезни витамини - B5, B6 и B12, а също така желязо, цинк, мед и...
Съвети при приготвянето на сьомгаСъвети при приготвянето на сьомга
01 Февр.
Ето защо тук ще ви предложим няколко съвета относно приготвянето на сьомга, за да бъде тя не само здравословна храна, но и вкусна. 1....
Съвети при приготвянето на сланинаСъвети при приготвянето на сланина
01 Февр.
След като е готова, домашно приготвената сланина се оставя да изстине. Увийте в подходяща опаковка и съхранявайте в хладилник или фризер....