Gotvach.bg»Съвети»Как се готвят замразени пелмени?

Как се готвят замразени пелмени?

MarianeMariane
Джедай
2559563k
Как се готвят замразени пелмени?

Не е задължително да прекарвате часове в кухнята, за да зарадвате семейството си с вкусни пелмени. Пелените се смятат за един от емблематичните представители на руската кухня и на азиатската кухня. Те са чест гост на трапезата в Непал, Китай, Афганистан, Киргизстан, Япония и др.

Обикновено пелмените представляват тесто, което им плънка от различни видове месо, риба, млечни произведения и зеленчуци. Технологията на готвене изисква да бъдат пуснати във вряла вода за няколко минути, след което да се отцедят и да се поднесат с някакъв сос.

Благодарение на готовите замразени пелмени, които се предлагат във все повече магазини, може да зарадвате близките си с вкусни сибирски пелмени или пелмени със сметанов сос много бързо.

Приготвянето на замразени пелмени не изисква никакви усилия. Трябва само да кипнете една тенджера подсолена вода и да пуснете в нея замразените пелмени, без да ги размразявате. Варете според упътването на опаковката, след което отцедете и поднесете със сос по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати