Как правилно да сглобим бургер?

Как правилно да сглобим бургер?

Със сигурност за всички ще е много интересно да знаят наистина как правилно да се сглобим бургер? Тоест в какъв ред да се разпределят продуктите, за да стане бургерът максимално вкусен - защото точно това има огромно значение за крайния резултат.

Какво да поставите първо върху бургера - сирене, кюфте, зеленчуци?

За професионалистите обаче този въпрос не съществува. Те идеално знаят какво се случва и в каква последователност са продуктите на бургера е добре известно. А сега ще ви дам рецептата за перфектния бургер.

Първо, трябва да сложите месото.

1. Бургер кюфтето

Препоръчително е, ако то е прекалено о сухо, да го намажете хлебчето с някакъв сос, но след това задължително е ред на месото.

2. Сиренето

След това сирене, но сиренето трябва да се сложи на още горещо кюфте, така че да се разтопи малко. Твърдото сирене в бургер изобщо не е подходящо.

3. Мариновани краставички, лук, домати

След това се препоръчва да се поставят леко осолени краставици, лук и домати.

Всичко това трябва да се реже много тънко или с специална кухненска резачка.

Те трябва да добавят вкус, а не да надвишават месото.

В класически бургер няма лист от салата. Най-добре се ги използвайте за приготвяне на сандвичи.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати