вторник, 31 май
Картофите свалят холестерола
Кое за какво е полезно

Картофите свалят холестерола

0

Има много рецепти с картофи, които могат да повлияят много добре и на храносмилателната система, ако ги комбинирате с други полезни зеленчуци.

1

Холестерол

Списък на статиите касаещи Холестерол. Научете това, което ви трябва. Приятно гледане на най-новите материали, класации и препоръки касаещи Холестерол.
 • Холестерол - Царевичното олио понижава холестеролаКое за какво е полезно

  Царевичното олио понижава холестерола

  06.05.20161

  Има различни начини за понижаване на холестерола, но доскоро се смяташе, че един от най-ефективните е консумацията на зехтин. Ново проучване обаче показва, че перфектното средство срещу лошия холестерол е царевичното олио.

 • Холестерол - Само 1 яйце на ден ви пази от всички болести!Кое за какво е полезно

  Само 1 яйце на ден ви пази от всички болести!

  19.02.20162

  Яйцата са едни от най-уникалните дарове на природата. Въпреки че има много спорове относно предполагаемите вреди, които носят те на организма, нито една от тях не е доказана.

 • Холестерол - Ограничен прием на мазнини за нисък холестеролХранене при проблеми

  Ограничен прием на мазнини за нисък холестерол

  23.01.20160

  Консумирайте нискомаслените продукти. Това означава да купувате мляко с не повече от 1. 5 масленост. Не мислете, че месото е вредно за Вас - напротив. То съдържа изключително полезни за здравето белтъчини и се явява основен източник на протеини

 • Холестерол - Едно авокадо на ден бори лошия холестеролКое за какво е полезно

  Едно авокадо на ден бори лошия холестерол

  02.01.20161

  Въпреки високите нива на мазнини в плода, учените са установили, че едно авокадо на ден може да намали нивата на лошия холестерол.

 • Холестерол - Мазните храни, които са полезни за холестеролаКое за какво е полезно

  Мазните храни, които са полезни за холестерола

  28.12.20150

  Когато имате проблеми с високия холестерол, първото, което ще ви забранят лекарите е да консумирате мазни храни. Не всички мазни храни обаче са вредни за вашето здраве.

 • Холестерол - Вредните мазнини при висок холестеролКое за какво е полезно

  Вредните мазнини при висок холестерол

  19.12.20150

  Като вредни се определят наситените мазнини. Те се съдържат в колбасите, маслото, палмовото и кокосовото масло, кашкавалите, сирената, сметаната.

 • Холестерол - Полезните мазнини за нормализиране на холестеролаХранене при проблеми

  Полезните мазнини за нормализиране на холестерола

  29.11.20150

  Често пъти изборът на неправилно меню е и причината да страдаме от висок холестерол. За да се справим с него обаче, можем да се възползваме от силата на някои полезни мазнини.

 • Холестерол - Решението не е в ниското съдържание на мазниниДиети

  Решението не е в ниското съдържание на мазнини

  28.02.20150

  Много хора имат впечатлението, че е много здравословно да включват в менюто си храни с ниско съдържание на мазнини. Това е погрешно схващане, поради няколко причини.

 • Холестерол - Рокада: Царевичното олио било по-полезно от зехтинаКое за какво е полезно

  Рокада: Царевичното олио било по-полезно от зехтина

  08.02.20150

  Нивата на лошия холестерол при хората, които са приемали царевично олио, са снижени с около 10. 5 процента, обясняват специалистите. За сравнение – студенопресованият зехтин е свалил лошия холестерол с едва 3. 5 на сто.

 • Холестерол - Състав на яйцатаКое за какво е полезно

  Състав на яйцата

  23.10.20140

  Яйцата са изключително полезни за здравето на човека и с това твърдение спор няма. Яйцата са богати на биотин, важен за кожата и косата, както и холин, който подпомага метаболизма на мазнините и функцията на черния дроб.

 • Холестерол - Диетолози: Най-добрата диета е DASHДиети

  Диетолози: Най-добрата диета е DASH

  07.10.20141

  Диетолози от цял свят се обединяват около тезата, че най-добрата съвременна диета, която можем да приложим, както за свалена на килограми, така и за подобряване на здравословното състояние, е DASH.

Избрани

Популярно по Темата

 • Форум

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Google+
 • Pinterest

Какво другите търсят

Полезна информация и съвети касаещи Холестерол. Готвач.бг се стреми да публикува често развлекателни статии. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за готварски рецепти, правилно хранене. Холестерол, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.