вторник, 2 септември
Бактериите в стомаха определят хранителните ни вкусове
Любопитно

Бактериите в стомаха определят хранителните ни вкусове

0

Учените са провели проучвания и са достигнали до заключението, че бактериите, които се намират в стомашно-чревния тракт, не просто изпълняват пасивна функция, като ни помагат за усвояването на храните.

1

Храни

Обзор на публикациите и темите касаещи Храни. Научете онова, което искате да знаете. Приятно гледане на най-четените авторски публикации, класации и заръки касаещи Храни.
 • Храни - ЕС обмисля забрана на руската водка и хайверКулинарни Новини

  ЕС обмисля забрана на руската водка и хайвер

  01.09.20140

  Европейският съюз обмисля да забрани вноса на хайвера и водката, внасяни от Русия, като част от новите санкции, налагани на страната, заради размирното положение в Украйна.

 • Храни - Мобилно приложение ни посочва най-евтините храниКулинарни Новини

  Мобилно приложение ни посочва най-евтините храни

  01.09.20140

  FoodLoop ще позволява на хората да търсят определен продукт и да получат най-добрите оферти за него. Чрез тази технология ще можете дори да бъдете информирани по телефона.

 • Храни - Златни цени на храните по плажа това лятоКулинарни Новини

  Златни цени на храните по плажа това лято

  30.08.20140

  Търговията по плажа това лято се оказа изключително доходоносен бизнес заради високите цени на повечето предлагани храни.

 • Храни - Контрабанда на пайове се развъртя в Северна КореяЛюбопитно

  Контрабанда на пайове се развъртя в Северна Корея

  28.08.20140

  Доскоро в Северна Корея работниците са получавали за своите извънредни работни часове шоколадови пайове, но те вече са забранени, тъй като за вкусните сладкиши е възникнал черен пазар.

 • Храни - Последното хранене в живота на осъдените на смъртЛюбопитно

  Последното хранене в живота на осъдените на смърт

  21.08.20140

  Обикновено осъдените на смърт в САЩ си поръчват изискани ястия за последното им хранене в живота. Смята се, че този ритуал е възникнал заради желанието на обществото да изпрати осъдения в отвъдното, като му изпълни последно желание.

 • Храни - Храни и сокове, подходящи за горещи дниКулинарни Съвети

  Храни и сокове, подходящи за горещи дни

  20.08.20140

  Готвенето през горещите летни дни не е от любимите ни занимания, особено, ако в помещението няма адекватна вентилация. Все пак можете да приготвите вкусни ястия, които изискват малка или никаква топлинна обработка.

 • Храни - Крем карамелът и доматите удариха рекордни цениКулинарни Новини

  Крем карамелът и доматите удариха рекордни цени

  06.08.20140

  Любимият десерт на българите – крем карамелът, и едни от най-консумираните зеленчуци доматите са стигнали рекордно високи цени за последната година. Крем карамелът вече се продава за 4 лева.

 • Храни - Шокиращи цени на закуски и царевица по моретоКулинарни Новини

  Шокиращи цени на закуски и царевица по морето

  29.07.20140

  Летовници по нашето Черноморие сигнализират, че търговци по варненския плаж предлагат банички, гевреци, както и други закуски и варена царевица, на нечувано високи цени.

 • Храни - Замразената храна е по-полезна от фаст фуудаЛюбопитно

  Замразената храна е по-полезна от фаст фууда

  25.07.20140

  Според ново проучване обаче хранителната стойност на замразените продуктите е много по-висока в сравнение с тази на храните, приготвени в заведения за бързо хранене.

Какво другите търсят

Полезна информация и препоръки касаещи Храни. Готвач.бг се грижи да добавя постоянно развлекателни текстове. Имаш предложение или критика към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да подобрим и разнообразим тази рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за подбрани рецепти, правилно хранене. Храни, мнения и оценки. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.