петък, 9 октомври
Гнусни факти, които ще ви откажат от бързата храна
Кое за какво е полезно

Гнусни факти, които ще ви откажат от бързата храна

0

Бързата храна е една от най-нездравословните. Ако това не може да ви откаже от приема ѝ обаче, то следващите факти със сигурност ще успеят. Във всичко, което се сервира в тези вериги, има и порядъчно количество косми.

1

Храни

Обзор на публикациите и темите касаещи Храни. Научете онова, което искате да знаете. Приятно гледане на най-четените авторски публикации, класации и заръки касаещи Храни.
 • Храни - Колко тренировки стоят зад любимите ни сладки изкушенияЛюбопитно

  Колко тренировки стоят зад любимите ни сладки изкушения

  09.10.20150

  Знаете ли колко трябва да тичате, за да изразходвате калориите, които поемате с един Сникърс или Кит Кат? Отговорът на този въпрос ще ви шокира и най-вероятно ще намали желанието ви да минавате покрай щанда с шоколадови вкусотии.

 • Храни - Храните, които стават вредни след претоплянеКое за какво е полезно

  Храните, които стават вредни след претопляне

  06.10.20150

  Някои храни, които по принцип разпознаваме като полезни, могат напълно да обърнат положителното си влияе върху човешкия организъм, ако бъдат претоплени. За някои продукти е важно да ги консумираме на момента.

 • Храни - Яжте закуската си като крал, обяда като принц, а вечерята като беднякХранене при проблеми

  Яжте закуската си като крал, обяда като принц, а вечерята като бедняк

  05.10.20150

  Мишел Бриджес работи като инструктор и освен това е автор на книга за трансформация на тялото – тя дава своите ценни съвети на хората с проблеми в храненето и килограмите.

 • Храни - Джейми Оливър: Дълголетието се постига с тези храниКое за какво е полезно

  Джейми Оливър: Дълголетието се постига с тези храни

  02.10.20150

  Според световноизвестния готвач тайната на дълголетието не е в сложно приготвените зелени напитки или екзотични плодове, а в простата и лесна за приготвяне храна.

 • Храни - Какви храни са хапвали най-често българите през лято 2015Любопитно

  Какви храни са хапвали най-често българите през лято 2015

  28.09.20150

  Лятото е един от любимите годишни сезони на повечето българи. Заедно с по-топлите температури сънародниците ни предпочитат да хапват и определени храни, характерни за летните месеци.

 • Храни - Щастието идва с тези 10 храниКое за какво е полезно

  Щастието идва с тези 10 храни

  28.09.20150

  Има няколко храни, които могат наистина да ни направят щастливи. Този ефект не се дължи на вкусовите им качества, а на влиянието на тези продукти върху организма на човек.

 • Храни - Кои са храните, които ни изморяват?Кое за какво е полезно

  Кои са храните, които ни изморяват?

  24.09.20150

  Храненето е процес, след който организмът ни се зарежда с енергия и обичайно трябва да се чувстваме по-бодри. Има обаче хранителни продукти, които ни изморяват

 • Храни - Внимание! Отровни храни, от които да се пазитеЛюбопитно

  Внимание! Отровни храни, от които да се пазите

  23.09.20150

  Без съмнение кулинарията е изкуство, но истинските майстори в тази област са тези, които могат да приготвят някои от долуизброените храни, без да отровят своите клиенти. Осемте изброени продукта могат да причинят отравяне и дори смърт

 • Храни - Перфектните двойки храниЛюбопитно

  Перфектните двойки храни

  22.09.20150

  Съществуват двойки храни, които просто се допълват и са популярни от толкова много време, че вече са се превърнали в истинска класика.

 • Храни - Внимание! Най-смърдящите храни в светаЛюбопитно

  Внимание! Най-смърдящите храни в света

  21.09.20150

  Най-първично от всички сетива е обонянието. Най-сложни пък са вкусовите ни рецептори. Вкусът е нещото, което се формира в комбинация с мириса. Представяме ви най-смърдящите храни на света

 • Храни - Умно комбиниране на храниКое за какво е полезно

  Умно комбиниране на храни

  19.09.20156

  Умното комбиниране на храните въобще не е трудно. Просто трябва да не се смесват въглехидрати (скорбяла и захари) с протеини (белтъчини) и кисели плодове по време на едно и също хранене.

Избрани

Популярно по Темата

 • Форум

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

Какво другите търсят

Полезна информация и препоръки касаещи Храни. Готвач.бг се грижи да добавя постоянно развлекателни текстове. Имаш предложение или критика към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да подобрим и разнообразим тази рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за подбрани рецепти, правилно хранене. Храни, мнения и оценки. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.