сряда, 30 юли
Шокиращи цени на закуски и царевица по морето
Кулинарни Новини

Шокиращи цени на закуски и царевица по морето

0

Летовници по нашето Черноморие сигнализират, че търговци по варненския плаж предлагат банички, гевреци, както и други закуски и варена царевица, на нечувано високи цени.

1

Храни

Обзор на публикациите и темите касаещи Храни. Научете онова, което искате да знаете. Приятно гледане на най-четените авторски публикации, класации и заръки касаещи Храни.
 • Храни - Замразената храна е по-полезна от фаст фуудаЛюбопитно

  Замразената храна е по-полезна от фаст фууда

  25.07.20140

  Според ново проучване обаче хранителната стойност на замразените продуктите е много по-висока в сравнение с тази на храните, приготвени в заведения за бързо хранене.

 • Храни - Кайенски пипер за сърце и бърз метаболизъмХранене при проблеми

  Кайенски пипер за сърце и бърз метаболизъм

  25.07.20140

  И след като стана дума за пикантни подправки, трябва да споменем и семена от синап, чесън, кайенски пипер, които помагат на работата на храносмилателния процес, като ускоряват метаболизма.

 • Храни - Рибата и месото са най-рисковите храни за лятотоКулинарни Новини

  Рибата и месото са най-рисковите храни за лятото

  23.07.20140

  През летния сезон най-рисковите храни за консумация са рибата и месото, обяви диетологът професор Донка Байкова. Тя съветва хората да внимават с храната, която купуват в горещините.

 • Храни - Евтин сладолед и скъпа цаца по морето това лятоКулинарни Новини

  Евтин сладолед и скъпа цаца по морето това лято

  21.07.20140

  Това лято най-евтината храна по родното Черноморие е сладоледът във вафлена фунийка, които в Златни пясъци струва 1 лев. В същия курорт порция цаца се предлага за 10 лева.

 • Храни - Бургаският Кауфланд остана ненаказан заради развалените стокиКулинарни Новини

  Бургаският Кауфланд остана ненаказан заради развалените стоки

  18.07.20140

  Районният съд в морския град отмени глобата от 1000 лева, която бе наложена на магазин на Кауфланд в Бургас, след като бе установено, че в хипермаркета се продават развалени храни.

 • Храни - От аромата на храната се отслабваКое за какво е полезно

  От аромата на храната се отслабва

  16.07.20140

  Продължителното въздействие на кулинарните аромати може да доведе до отслабване, тъй като се изгубва интересът към храната.

 • Храни - Храните, които не трябва да се ядат заедноКое за какво е полезно

  Храните, които не трябва да се ядат заедно

  15.07.20141

  Експерти казват, че някои от комбинациите на храни, които ежедневно консумиране в съчетание, всъщност изобщо не са полезни и трябва да избягваме комбинирането им.

 • Храни - Няма да въвеждат нови правила за супермаркетитеКулинарни Новини

  Няма да въвеждат нови правила за супермаркетите

  13.07.20140

  След гласуване в пленарната зала стана ясно, че правилата за по-строг контрол върху дейността на хранителните вериги у нас няма да бъдат въвеждани.

 • Храни - Гръцки търговци надуха цените на водата и кафетоКулинарни Новини

  Гръцки търговци надуха цените на водата и кафето

  10.07.20140

  Български туристи се оплакват от твърде високите цени на кафето, водата и сандвичите в съседна Гърция. Въпреки това гръцките търговци предпочитат да плащат глоби и да надуват цените на храни и напитки.

Какво другите търсят

Полезна информация и препоръки касаещи Храни. Готвач.бг се грижи да добавя постоянно развлекателни текстове. Имаш предложение или критика към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да подобрим и разнообразим тази рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за подбрани рецепти, правилно хранене. Храни, мнения и оценки. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.