четвъртък, 5 март
Храни, които убиват апетита
Кое за какво е полезно

Храни, които убиват апетита

0

Доверете се и на водораслите. Те, попадайки в стомаха, се преработват като твърда храна и така човек огладнява по-трудно. Сутрешната закуска с яйца и с резен лимон ще внесе в тялото нужните протеини, които ще помогнат да се създаде чувство за ситост

1

Храни

Обзор на публикациите и темите касаещи Храни. Научете онова, което искате да знаете. Приятно гледане на най-четените авторски публикации, класации и заръки касаещи Храни.
 • Храни - Етикети по ястията в ресторантите изисква ЕПКулинарни Новини

  Етикети по ястията в ресторантите изисква ЕП

  18.02.20150

  Етикет, в който ясно да е описано от къде е месото в мусаката, сервирана ни в някой ресторант, поиска Европейският парламент по препоръка на инспектори от Европейската комисия.

 • Храни - Тонове храни менте конфискуваха от 47 страниКулинарни Съвети

  Тонове храни менте конфискуваха от 47 страни

  17.02.20150

  Около 2500 тона развалени и фалшиви хранителни продукти, предназначени за продажба, бяха конфискувани в 47 страни по цял свят при съвместна акция на Интерпол и Европол, информира Франс прес.

 • Храни - Калорийните бомби, опасни за нашето здравеКое за какво е полезно

  Калорийните бомби, опасни за нашето здраве

  17.02.20150

  Ново проучване е класирало 7-те най-вредни храни, при консумацията на които вредим, освен на стройната си фигура и на доброто си здравословно състояние.

 • Храни - Какви са любимите храни на блондинки, брюнетки и червенокосиЛюбопитно

  Какви са любимите храни на блондинки, брюнетки и червенокоси

  16.02.20150

  В зависимост от това дали една жена е с руса, тъмна или червеникава коса може безпогрешно да се определят нейните кулинарни вкусове, казва ново социално проучване.

 • Храни - Нездравословните храни се утежняват с допълнителен данък?Кулинарни Новини

  Нездравословните храни се утежняват с допълнителен данък?

  11.02.20150

  Допълнителен данък върху чипсове, бургери и други доказано вредни за здравето храни предложи заместник-министърът на здравеопазването доктор Адам Персенски

 • Храни - Най-добрите храни за повишаване на имунитетаКое за какво е полезно

  Най-добрите храни за повишаване на имунитета

  06.02.20150

  Както всички знаем в природата се намират най-чистите имуностимуланти. Тях лесно можем да си набавим и използваме в ежедневието, без да е необходимо да ходим до близката аптека.

 • Храни - Неща, които не трябва да топлите в микровълнова фурнаКулинарни Съвети

  Неща, които не трябва да топлите в микровълнова фурна

  26.01.20150

  Микровълновата фурна е един от най-удобните кухненски уреди. Тя улеснява живота на всяка домакиня многократно, стига да знае как да я използва правилно. Не поставяйте в микровълнова пликовете за храна от хартия или найлон

 • Храни - Пълнозърнестите храни не лекуват ракХранене при проблеми

  Пълнозърнестите храни не лекуват рак

  23.01.20150

  При анализа станало ясно, че дневният прием на 28 грама зърнени храни намаляват риска от фатален изход в резултат на сърдечен проблем с 5 . Пълнозърнестите храни обаче на повлияват положително рак.

 • Храни - Няколко храни, които ще ви направят неприятна компанияЛюбопитно

  Няколко храни, които ще ви направят неприятна компания

  22.01.20150

  Храната може директно да повлияе на мириса ви. От научна гледна точка това се свежда до начина, по който тялото ви усвоява най-миризливите серни съединения, намиращи се в много храни като чесън, кимион и аспержи.

 • Храни - Кои храни са полезни за щитовидната жлеза и кои неХранене при проблеми

  Кои храни са полезни за щитовидната жлеза и кои не

  18.01.20150

  Проблемите с щитовидната жлеза се откриват трудно. Обикновено симптомите са проблеми с теглото, липса на енергия и лошо храносмилане. Постоянното чувство на умора е придружено от подуване.

Какво другите търсят

Полезна информация и препоръки касаещи Храни. Готвач.бг се грижи да добавя постоянно развлекателни текстове. Имаш предложение или критика към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да подобрим и разнообразим тази рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за подбрани рецепти, правилно хранене. Храни, мнения и оценки. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.