сряда, 23 април
10 продукта, които подобряват паметта
Кое за какво е полезно

10 продукта, които подобряват паметта

0

Ако имате проблеми с паметта, включете в дневното си меню следните храни, за да я подобрите: мазна риба, боровинки, ядки, домати, касис, броколи, тиквени семки

1

Храни

Храни - Обзор на публикациите и темите касаещи Храни. Научете онова, което искате да знаете относно Храни. Приятно гледане на най-четените авторски публикации, класации и заръки касаещи Храни.
 • Храни - Хранителните продукти са скочили 0.4 процентаКулинарни Новини

  Хранителните продукти са скочили 0.4 процента

  15.01.20140

  Националния статистически институт отчете, че инфлацията за 2013 година е скочила с 0. 9 процента, като цените на хранителните продукти са по-скъпи с 0. 4 процента.

 • Храни - Полезни храни, които залъгват гладаКое за какво е полезно

  Полезни храни, които залъгват глада

  27.11.20130

  Всеки от нас знае, че намаляването на теглото е един от най-честите проблеми, пред които се изправя днешното поколение. Грешният избор на храна и заседналият начин на живот са водещите причини за затлъстяването в наши дни.

 • Храни - Кои храни гонят грипаХранене при проблеми

  Кои храни гонят грипа

  26.11.20130

  Здравните експерти съветват да се противопоставим на идващите грипни и простудни заболявания като подсилим имунната си система чрез консумацията на определени храни.

 • Храни - Храни, съдържащи оксалатиКое за какво е полезно

  Храни, съдържащи оксалати

  22.11.20130

  Оксалатите нямат полезна функция за човешкия организъм. Те представляват чисто и простно отпаден продукт, който се отделя в черния дроб при преработката на белтъци.

 • Храни - Храните с отрицателни калории за отслабванеКое за какво е полезно

  Храните с отрицателни калории за отслабване

  08.11.20130

  Реално не съществуват храни, които не съдържат калории. Посочените тук също не правят изключение. Тяхното смилане обаче отнема повече калории на организма, отколкото те самите съдържат.

 • Храни - Време за усвояване на хранатаКулинарни Съвети

  Време за усвояване на храната

  04.11.20130

  Времето на престой в стомаха е различно за различните храни и зависи от типа им. Водата се усвоява мигновено, ако в стомаха няма нищо друго. Плодовите и зеленчукови сокове се усвояват за период от 10 до 30 минути.

 • Храни - Храни, които ни пазят от болестиХранене при проблеми

  Храни, които ни пазят от болести

  03.11.20130

  За да се предпазите от болести, просто трябва да сте внимателни по отношение на храната си – има продукти, които предпазват от заболявания.

 • Храни - Човек и храната - интересни фактиКое за какво е полезно

  Човек и храната - интересни факти

  02.08.20130

  Сред интересните факти, които свързват храната и човека, е времето, за което се усвояват от организма различните видове храни.

 • Храни - Храни, които влошават настроението ниКое за какво е полезно

  Храни, които влошават настроението ни

  27.07.20130

  Храната е важна част от живота ни, а някои от храните и напитките, които хапваме и пийваме, могат да ни доведе буквално до паника. В наши дни хората ядат много нещастни храни .

Какво другите търсят

Полезна информация и препоръки касаещи Храни. Готвач.бг се грижи да добавя постоянно развлекателни текстове на тема Храни. Имаш предложение или критика към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да подобрим и разнообразим тази рубрика Храни. Готвач.бг - най-подробният сайт за подбрани рецепти, правилно хранене и Храни. Храни, мнения и оценки. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.