неделя, 25 януари
Пълнозърнестите храни не лекуват рак
Хранене при проблеми

Пълнозърнестите храни не лекуват рак

0

При анализа станало ясно, че дневният прием на 28 грама зърнени храни намаляват риска от фатален изход в резултат на сърдечен проблем с 5 . Пълнозърнестите храни обаче на повлияват положително рак.

1

Храни

Обзор на публикациите и темите касаещи Храни. Научете онова, което искате да знаете. Приятно гледане на най-четените авторски публикации, класации и заръки касаещи Храни.
 • Храни - Няколко храни, които ще ви направят неприятна компанияЛюбопитно

  Няколко храни, които ще ви направят неприятна компания

  22.01.20150

  Храната може директно да повлияе на мириса ви. От научна гледна точка това се свежда до начина, по който тялото ви усвоява най-миризливите серни съединения, намиращи се в много храни като чесън, кимион и аспержи.

 • Храни - Кои храни са полезни за щитовидната жлеза и кои неХранене при проблеми

  Кои храни са полезни за щитовидната жлеза и кои не

  18.01.20150

  Проблемите с щитовидната жлеза се откриват трудно. Обикновено симптомите са проблеми с теглото, липса на енергия и лошо храносмилане. Постоянното чувство на умора е придружено от подуване.

 • Храни - Как храната да не ни разболее?Хранене при проблеми

  Как храната да не ни разболее?

  18.01.20150

  Как да разберем дали имаме слаб имунитет? Ако често ви се появяват херпеси или пък боледувате от простудни заболявания много пъти за кратък период (около 4 до 6 пъти за година), значи имате нужда да засилите защитните сили на организма си.

 • Храни - Най-полезните зимни храниКое за какво е полезно

  Най-полезните зимни храни

  17.01.20150

  Зимата е времето от годината, в което върлуват най-много вирусни заболявания и грип. Ето защо днес ви предлагаме списък с няколко достъпни храни, благодарение на които може да повишите имунната защита на организма си.

 • Храни - Кои полезни храни всъщност са вредни?Кое за какво е полезно

  Кои полезни храни всъщност са вредни?

  16.01.20150

  Нездравословните храни са основната причина светът да е в най-лошото си физическо и здравословно състояние. На гърба на този факт мнозина корпорации и фирми успяха да създадат империи, основаващи се на здравословното хранене.

 • Храни - Градовете с най-вкусна улична хранаЛюбопитно

  Градовете с най-вкусна улична храна

  06.01.20150

  Проучване относно хранителните предпочитания на хората определи топ десет на градовете с най-вкусна улична храна. Сред тях са Мексико Сити, Маракеш, Брюксел и др.

 • Храни - С каква храна борят махмурлука в различните страниКое за какво е полезно

  С каква храна борят махмурлука в различните страни

  01.01.20150

  Докато по нашите географки ширини се прибягва до шкембе чорба и айрян след прекаляване с алкохола, проучване на BuzzFeed показа, че с другите страни са популярни други храни за справяне с махмурлука.

 • Храни - Новите правила при етикирането на хранитеЛюбопитно

  Новите правила при етикирането на храните

  17.12.20140

  На този етап от Брюксел не са взели решение по какъв начин ще се изписват трансмазнините на етикетите на храните. Ако се докаже, че тези мазнини са вредни, страната ни ще подкрепи забраната за тяхното използване при производството на храни.

 • Храни - Забраняват трансмазнините, ако докажат вредата имКулинарни Новини

  Забраняват трансмазнините, ако докажат вредата им

  15.12.20140

  Тези дни в сила влизат новите европейски изисквания за етикетите. В тях се изисква алергените в храните да се изписват на светен фон или с различен шрифт на етикетите на храните по рафтовете в магазините.

Какво другите търсят

Полезна информация и препоръки касаещи Храни. Готвач.бг се грижи да добавя постоянно развлекателни текстове. Имаш предложение или критика към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да подобрим и разнообразим тази рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за подбрани рецепти, правилно хранене. Храни, мнения и оценки. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.