Gotvach.bg»Избрани Колекции»Направа на Майонеза
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Направа на Майонеза

Направа на Майонеза

Открий всички 12 авторски предложения относно направа на майонеза в Gotvach.bg.
МайонезаМайонезаИстинската, домашно приготвена майонеза е добре да се консумира до 3 дена след приготвянето й. 100 г майонеза съдържат около 480 ккал/2008 kJ...
Идеи за домашна майонезаИдеи за домашна майонеза
5
Когато решите да си направите домашна майонеза, най-напред намерете възможно най-пресните яйца на пазара....
Как да си направим вегетарианска майонеза?Как да си направим вегетарианска майонеза?
Ето и рецепта за основна вегетарианска майонеза. Тя може да се обогати с още съставки, които да я направят по-пикантна и по-интересна....
Предимствата на домашната майонезаПредимствата на домашната майонеза
Ако още не сте приготвили домашна майонеза, време е да го направите....
Домашна майонезаДомашна майонеза
3
По желание след като майонезата се е захванала, може да добавите 1 с.л.горчица....
Как да направим веган майонеза от ядкиКак да направим веган майонеза от ядки
Как да направим сполучлива веган майонеза За да бъде една веган майонеза добър продукт, е нужно да се спазят няколко изисквания: - Гъстотата на...
Опасностите от майонезаОпасностите от майонеза
Майонезата не е опасна, стига да е приготвена в домашни условия и с подходящи и здравословни продукти....
Домашна шафранова майонезаДомашна шафранова майонеза
2
Пасирайте домашната майонеза. Ефектът е моментален. Домашната шафранова майонеза е готова....
Домашна диетична майонезаДомашна диетична майонеза
След няколко завъртания диетичната майонеза е готова....
Домашна майонеза ГарантДомашна майонеза Гарант
Така приготвена, майонезата ще се сгъсти. Посолява се на вкус. След като е готова, може да добавите подправки на вкус....
Домашна Чимичури майонезаДомашна Чимичури майонеза
Количеството на зехтина зависи от това колко гъста обичате да бъде майонезата....
Домашна руска майонезаДомашна руска майонеза
Затворете руската майонеза с пластмасовото капаче и приберете в хладилника, за да стегне за няколко часа....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 9
51
44
32
22
10
Дай твоята оценка: