Направа на Саке

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно направа на саке в Готвач.бг.
Саке
Саке
на саке Както споменахме, методът за производство на саке е много близък до технологията за производство на бира. Сакето се приготвя ...
Любопитни факти и съвети за пиенето на саке
Любопитни факти и съвети за пиенето на саке
Саке е японско оризово вино, което се произвежда по време на процеса на варене чрез ферментиране на ориз, при което нишестето се превръща...
Сакето - оризовата бира на японците
Сакето - оризовата бира на японците
, произвежда едни от най-търсените сакета. Ако имате възможност да пиете саке, поинтересувайте се дали има от там. И наздраве!...
Как да си направя айрян?
Как да си направя айрян?
въпроса как да си направя айрян и какви са неговите тайни. Не само у нас, но и по света има десетки рецепти за приготвяне на айрян, които гарантирано...
Как да си направя катми?
Как да си направя катми?
Какво е катми и как точно се правят е въпрос, който измъчва много начинаещи готвачи, които нямат голям опит в кухнята. За тях бързаме да...
Какво да направя при изгаряне?
Какво да направя при изгаряне?
На всеки може да се случи да се изгори, докато си е и дома. Това обикновен остава при работа с ютия, с котлон, при контакт с горещи течности...
Ура! Направиха безвреден алкохол
Ура! Направиха безвреден алкохол
По празниците обикновено прекаляваме – най-често хапваме обилно, при това тежка и мазна храна. Алкохолът също е честа компания на трапезата...
Да си направим хумус
Да си направим хумус
Хумусът представлява една уникална паста от нахут и тахан. Тя е сред най-лесните за изпълнение рецепти, познати ни някога. Нужни са по...
Как да си направя питка?
Как да си направя питка?
: замесете меко тесто и изпечете до готовност, което е меко казано неясно. Ето и стъпка по стъпка как да си направим питка. Първо трябва да си...
Как да си направя лимонада?
Как да си направя лимонада?
Когато чуем думата лимонада мнозина от нас веднага се сещат са ярко жълтата газирана напитка, която беше буквално класика преди две-три...
Какво да направя със замразени миди?
Какво да направя със замразени миди?
Замразените миди са изключително благодатни за кулинарна обработка. Те могат да бъдат оставени в хладилник или на стайна температура да се...
Да си направим ябълков оцет
Да си направим ябълков оцет
5
Ябълковият оцет е не само вкусна подправка, но и лечебно средство. Всъщност, той съдържа повечето от най-важните минерали, необходими за нашето...

Рейтинг

4.2
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: