Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Кайма за пържени кюфтета
Разбира се, горните пропорции се отнасят за кюфтета или кебапчета на скара....

Начин на приготвяне: омесете каймата заедно с млякото, хляба, яйцето, нарязаният на ситно лук и подправките....

или кебапчета на скара, кюфтета с доматен сос, мусака, пълнени чушки и безброй други рецепти, които са познати на почти всяка домакиня и същевременно...

Подправките, с които кюфтетата стават наистина перфектни, са кимион, черен пипер, червен пипер, чубрица....

Използваме каймата за супи, основни ястия, скара, както и за изработването на сурово-пушени, варени и сушени колбаси....

Научете също как сами да си направите кайма и какви подправки се слагат на каймата, за да приготвите перфектните кюфтета и кебапчета, а защо...

Използвайте предварително пакетирана смес за подправки за скара, смес за пилешко, барбекю, чесън и лук или любимите си подправки....

Преди да приготвите каймата, нарежете месото на ситно и го объркайте с подправките....

Омесете каймата със 1 глава ситно нарязан лук, магданоз, яйцето и подправките /сол, черен пипер, кимион/....

1
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: