Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да станат пухкави бухтите?
Ако тя има гъстота, наподобяваща тази на кекса, то това е знак, че брашното е прекалено много....
Как палачинките да станат пухкави
Какво по-хубаво от това да започнете деня с тънки и същевременно пухкави палачинки....
Тайната на рохките яйцаТайната е много проста и е необходимо да се спазват само няколко основни правила....
Тайната на бифтек Фиорентино
Историята на бифтек Фиорентино – флорентинския бифтек възниква в северна Европа, далече от Флоренция. Англо-саксонските племена често пирували...
Тайната на слабите жениЗнаете ли тайната на слабите жени? Тези, които ядат каквото си поискат и когато си поискат, без да напълняват?...
18
Тайната на вкусните катмиОсновната разлика между палачинки и катмите е, че в катмите се слага задължително мая, а в палачинките малко сода бикарбонат.
Най-вкусни...
2
Тайната на Бьоф СтрогановБьоф Строганов е популярно в цял свят ястие, което е наречено в чест на руския граф Александър Строганов, живял през деветнадесети век. То е било...
1
Тайната на перфектното суши
А най-голямата тайна за приготвянето на перфектното суши се крие в обработката на ориза....
Тайната на турската баклава
Шамфъстъкът е другата гордост на турците и една от тайните съставки на оригиналната турска баклава!...
Тайната на сочните кюфтета
Но каква е тайната на сочните кюфтета, на които всеки нашенец се радва?...
Тайната на идеалната пицаТайната на идеалната пица е проста, като всичко гениално – тънка хрускава основа и много вкусна плънка, която прави пицата ароматна и топяща се в...
1
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 8
51
43
32
22
10
Дай твоята оценка: