Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да станат пухкави бухтите?
Ако тя има гъстота, наподобяваща тази на кекса, то това е знак, че брашното е прекалено много....
Как палачинките да станат пухкави
Какво по-хубаво от това да започнете деня с тънки и същевременно пухкави палачинки....
Тайната на вкусния пилафМного домакини се опитват да разгадаят тайните на неговото приготвяне....
Тайната на вкусния кадаиф
Кадаифът е един от най-вкусните ориенталски десерти, които са характерни и за българската кухня, предвид факта, че цели пет века земите ни са...
Тайната на вкусната мусакаВижте също как да си направите наистина пухкава заливка за мусака, вкусна мусака с патладжан или нашенската традиционна мусака....
2
Тайната на вкусния качамак
Каква е тайната на вкусния качамак?
В България, в Смолянско, наред с гайдата, качамакът е една от емблемите на Родопите....
Тайната на вкусната пуйкаМесото на пуйката е изключително полезно. То съдържа голямо количество белтъчини, минерали, а най-хубавото е, че е бедно на мазнини и от него...
1
Тайната на вкусния вайсвурст
Вайсвурстът е традиционна баварска наденица, която получава името си от бледия си външен вид. Приготвя се от свинско и телешко месо, които са...
Тайната на слабите жениЗнаете ли тайната на слабите жени? Тези, които ядат каквото си поискат и когато си поискат, без да напълняват?...
18
Тайната на вкусните катмиОсновната разлика между палачинки и катмите е, че в катмите се слага задължително мая, а в палачинките малко сода бикарбонат.
Най-вкусни...
2
Тайната на Бьоф СтрогановБьоф Строганов е популярно в цял свят ястие, което е наречено в чест на руския граф Александър Строганов, живял през деветнадесети век. То е било...
1
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 8
51
43
32
22
10
Дай твоята оценка: