Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайната на Пухкавия Кекс

Тайната на Пухкавия Кекс

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно тайната на пухкавия кекс в Gotvach.bg.
Как да направим бананов хляб и бананов кекс?Как да направим бананов хляб и бананов кекс?Как да направим бананов кекс Банановият кекс се приготвя по подобен начин, но има няколко ключови разлики, които го правят по-лек и пухкав....
Две жени се натровиха с кекс, пълен с наркотициДве жени се натровиха с кекс, пълен с наркотици
Дъщерята на пострадалата твърди, че във въпросния кекс е имало наркотици....
Как да станат пухкави бухтите?Как да станат пухкави бухтите?
Ако тя има гъстота, наподобяваща тази на кекса, то това е знак, че брашното е прекалено много....
Как палачинките да станат пухкави?Как палачинките да станат пухкави?
Какво по-хубаво от това да започнете деня с тънки и същевременно пухкави палачинки....
Тайната на вкусния хекТайната на вкусния хек
Идва ред на първата тайна - за да направим филето нежно и с невероятен вкус и хрупкава обвивка, ще запържим хека с галета....
Тайната на вкусния шаранТайната на вкусния шаран
1
Обикновено свързваме шарана с трапезата за Никулден. Но не е задължително тази риба да се приготвя само за празника на светията. Тя може да бъде...
Тайната на вкусното капучиноТайната на вкусното капучино
Капучино, на италиански Cappuccino, представлява италианска топла напитка, приготвена от кафе и мляко. На 8 ноември пък се отбелязва денят на капучиното...
Тайната на вкусния тиквеникТайната на вкусния тиквеник
Тайната на вкусния тиквеник е в печенето....
Тайната на бързия метаболизъмТайната на бързия метаболизъм
strongАко проследим начина, по който функционира нашето тяло, ще разберем, че то е една сложна и умна машина, която работи безотказно. То знае...
Тайната на френските палачинкиТайната на френските палачинки
2
Това максимално го насища с въздух, който ще направи тестото леко и пухкаво....
Тайната на вкусното фрикасеТайната на вкусното фрикасе
Макар думата фрикасе да е френска, се предполага, че пилешко фрикасе, както и фрикасе от друг вид месо, се е приготвяло още преди векове в Англия...
Тайната на панираната рибаТайната на панираната риба
Ето защо тук ще Ви разкрием някои трика, за да знаете тайната на панираната риба: - Много е важно, след като сте почистили и измили рибата, да...

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 8
51
43
32
22
10
Дай твоята оценка: