Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се готви зарганЗарганът е част от даровете на морето. Това е стадна хищна риба, която се отличава със силно източеното си и издължено тяло, както и силно издължените...
Как се готви лефер?
Рибата лефер е позната също като чернокоп или гофан. Това е хищна морска риба, на която тялото е странично сплеснато. Разликата в наименованията...
Как се готви ярешко?
Макар и да е подценявано в редица държави, се оказва, че ярешкото месо е едно от най-полезните червени меса. Количеството на желязо в него е по-високо...
Как се готви херинга
Маринованата херинга е сред най-популярните у нас консервирани риби. Особено атрактивни са онези рулца от риба, които са набучени на клечка за...
Как се готви Фагри?
Ако не сте чак такива любители на рибата и не спазвате златното правило, гласящо че риба трябва да се консумира поне веднъж седмично (за предпочитане...
Как се готви грах
Ако смятате, че грахът се вари дълго, лесно загаря, става много твърд или пък напротив, става на каша, значи вие просто не можете да го готвите...
Как се готви целинаЦелината е богата на витамини и съдържа съвсем малко калории - 8 калории в сто грама продукт. Достъпна е през цялата година и съвсем не е скъпа...
1
Как се готви коприваМоже да се каже, че копривата е едно чудо с което ни е дарила природата. Тя е известна със своето стягащо, отхрачващо, тонизиращо, противовъзпалително...
1
Как се готви елдаЕлдата е наричана още гречка и е продукт, който не е типичен за българската национална кухня. За нейна родина се смята Индия, а е изключително...
9
Как се готви език
За да бъде езикът вкусен, той трябва да се приготви по специален начин. Преди да се готви, той трябва добре да се измие или да се бланшира и след...
Как се готви артишок
Артишокът е вкусен и хранителен зеленчук, който при това почти не съдържа калории, затова се препоръчва за диетично хранене. Важно е да се знае как...
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 7
53
43
30
21
10
Дай твоята оценка: