Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се готви месо от сърна

Как се готви месо от сърна

Прегледай всички 44 подбрани съвети относно как се готви месо от сърна в Gotvach.bg.
Как се готви зарганКак се готви зарганЗарганът е част от даровете на морето. Това е стадна хищна риба, която се отличава със силно източеното си и издължено тяло, както и силно издължените...
Как се готви лефер?Как се готви лефер?
Рибата лефер е позната също като чернокоп или гофан. Това е хищна морска риба, на която тялото е странично сплеснато. Разликата в наименованията...
Как се готви грахКак се готви грах
Ако смятате, че грахът се вари дълго, лесно загаря, става много твърд или пък напротив, става на каша, значи вие просто не можете да го готвите...
Как се готви ярешко?Как се готви ярешко?
Макар и да е подценявано в редица държави, се оказва, че ярешкото месо е едно от най-полезните червени меса. Количеството на желязо в него е по-високо...
Как се готви херингаКак се готви херинга
Маринованата херинга е сред най-популярните у нас консервирани риби. Особено атрактивни са онези рулца от риба, които са набучени на клечка за...
Как се готви Фагри?Как се готви Фагри?
Ако не сте чак такива любители на рибата и не спазвате златното правило, гласящо че риба трябва да се консумира поне веднъж седмично (за предпочитане...
Как се готви целинаКак се готви целина
1
Целината е богата на витамини и съдържа съвсем малко калории - 8 калории в сто грама продукт. Достъпна е през цялата година и съвсем не е скъпа...
Как се готви коприваКак се готви коприва
1
Може да се каже, че копривата е едно чудо с което ни е дарила природата. Тя е известна със своето стягащо, отхрачващо, тонизиращо, противовъзпалително...
Как се готви елдаКак се готви елда
9
Елдата е наричана още гречка и е продукт, който не е типичен за българската национална кухня. За нейна родина се смята Индия, а е изключително...
Как се готви езикКак се готви език
За да бъде езикът вкусен, той трябва да се приготви по специален начин. Преди да се готви, той трябва добре да се измие или да се бланшира и след...
Как се готви артишокКак се готви артишок
Артишокът е вкусен и хранителен зеленчук, който при това почти не съдържа калории, затова се препоръчва за диетично хранене. Важно е да се знае как...
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 7
53
43
30
21
10
Дай твоята оценка: