Апетитните сирена са незаменима част от всеки специален повод. Просто празничната трапеза няма как да е същата без платата с Камамбер, Бри, Ементал, Синьо сирене, Моцарела, Пармезан, Чедър и др. Те са идеалното допълнение към сандвичи и пици за истински ценители.
За да се насладите на вкуса им пълноценно обаче, трябва да имате предвид една особеност, свързана с тяхното рязане, казват специалисти от американския Институт за домакинство и издават по какъв начин трябва да се разрязват различните сирена, за да са най-апетитни, пише Дейли мейл.
Вижте техниката според вида на сиренето в нашата галерия и разберете как да получите максимално удоволствие от различните млечни продукти.
Съветите със сигурност ще ви помогнат да се представите отлично при всяко следващо посрещане на гости.
Коментари