Gotvach.bg»Статии»Кулинарни Съвети»Вижте как да режете различните сирена, за да са най-вкусни!

Вижте как да режете различните сирена, за да са най-вкусни!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
971162k
2 от 3 Снимки

2. Заоблени сирена


Този тип хранителен продукт е представен от вкусни сирена като Бри и Камамбер. Експертите съветват те да бъдат разделяни на четири части първоначално, а после всяко отделно късче да бъде срязано наполовина.

Апетитните сирена са незаменима част от всеки специален повод. Просто празничната трапеза няма как да е същата без платата с Камамбер, Бри, Ементал, Синьо сирене, Моцарела, Пармезан, Чедър и др. Те са идеалното допълнение към сандвичи и пици за истински ценители.

За да се насладите на вкуса им пълноценно обаче, трябва да имате предвид една особеност, свързана с тяхното рязане, казват специалисти от американския Институт за домакинство и издават по какъв начин трябва да се разрязват различните сирена, за да са най-апетитни, пише Дейли мейл.

Вижте техниката според вида на сиренето в нашата галерия и разберете как да получите максимално удоволствие от различните млечни продукти.

Съветите със сигурност ще ви помогнат да се представите отлично при всяко следващо посрещане на гости.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати