Gotvach.bg»Статии»Какво да сготвя»Пет маринати за месо

Пет маринати за месо

5 от 5 Снимки

Марината за патешко


За патешко месо можете да си направите марината с портокалов сок – трябват ви 100 мл портокалов сок, 1 с.л. балсамов оцет, 2 с.л. соев сос, черен пипер. Всичко това обърквате добре и заливате месото – хубаво е месото да престои поне осем часа.

Маринатата е задължителна, ако искате да приготвите крехко и ароматно месо. Предлагаме ви пет различни маринати, като количеството на продуктите зависи от това колко месо искате да мариновате.

Вижте отгоре галерията ни за различните маринати и начините за тяхното приготвяне.

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати