Хормонът на младостта е в тези храни! Всяка жена трябва да ги яде

1 от 10 Снимки

1. Кафе


Утринното питие, любимо на всички, приготвено от качествени зърна, повишава съдържанието на естроген в кръвта. Когато го използвате, не забравяйте за неблагоприятните ефекти на напитката върху сърдечно-съдовата система, затова се препоръчва да се пие не повече от 1 чаша дневно. При закупуване на напитката е важно да обърнете внимание на качеството на продукта.
Ръчна помпа приставка за бутилирана вода
Практичен аксесоар за вашия дом:
Ръчна помпа приставка за бутилирана вода
6.99 лв.
Виж ››

Запазете младостта и красотата си! За да направите това, трябва да поддържате оптималното количество естроген в тялото си ежедневно, като консумирате храните, в които се съдържа.

Красотата и младостта на една жена се осигурява предимно от здраве и благополучие. Наличието на естроген-стероидни полови хормони има огромен ефект върху женското тяло.

Нивото на съдържанието им в кръвта варира както през месеца, така и през целия живот. С появата на менопаузата се наблюдава рязко намаляване на естрогена, което отбелязва края на репродуктивната възраст на жената.

Липсата на този хормон води до депресия, понижено либидо, умора, нередовен цикъл, влошаване на кожата, ноктите и косата.

Ако внимавате и следите за съдържанието на този младежки хормон в организма, е възможно да запазите красотата си за години напред и да изглеждате привлекателно дори и след 50 години.

За да направите това, включете вкусните продукти, които събрахме в галерията, в ежедневната си диета.

Имайте предвид също така, че при излишък на естроген се забелязват следните симптоми:

- раздразнителност;

- главоболие, слабост;

- подути млечни жлези и болезнено палпиране;

- увеличение на телесните мазнини;

- крехкост на костите и др.

Излишъкът на естроген може да се дължи на недохранване с тези продукти, нездравословен начин на живот, както и нарушаване на работата на репродуктивната система.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати