Хормонът на младостта е в тези храни! Всяка жена трябва да ги яде

10 от 10 Снимки

10. Горчив шоколад


Специалистите по храните отдавна са се съгласили, че използването на този деликатес в умерени количества не допринася никаква вреда на фигурата. Стабилизира хормоналния фон и предотвратява нарушаването му в бъдеще.

Запазете младостта и красотата си! За да направите това, трябва да поддържате оптималното количество естроген в тялото си ежедневно, като консумирате храните за младост, в които се съдържа.

Красотата и младостта на една жена се осигурява предимно от здраве и благополучие. Наличието на естроген-стероидни полови хормони има огромен ефект върху женското тяло.

Нивото на съдържанието им в кръвта варира както през месеца, така и през целия живот. С появата на менопаузата се наблюдава рязко намаляване на естрогена, което отбелязва края на репродуктивната възраст на жената.

Липсата на този хормон води до депресия, понижено либидо, умора, нередовен цикъл, влошаване на кожата, ноктите и косата.

Ако внимавате и следите за съдържанието на този хормон на младостта в организма, е възможно да запазите красотата си за години напред и да изглеждате привлекателно дори и след 50 години.

За да направите това, включете вкусните храни за жени, които събрахме в галерията, в ежедневната си диета.

Имайте предвид също така, че при излишък на естроген се забелязват следните симптоми:

- раздразнителност;

- главоболие, слабост;

- подути млечни жлези и болезнено палпиране;

- увеличение на телесните мазнини;

- крехкост на костите и др.

Излишъкът на естроген може да се дължи на недохранване с тези продукти за жени, нездравословен начин на живот, както и нарушаване на работата на репродуктивната система.

Вижте още храни за красота, както и специалната каша за подмладяване.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати