Дженифър Лав Хюит бори килограмите с горски плодове

Дженифър Лав Хюит

Как да кажем "сбогом" на десет килограма за месец показа актрисата Дженифър Лав Хюит, която нашумя с ролите си в хоръра "Знам какво направи миналото лято" и сериала "Шепот от отвъдното".

Брюнетката стана обект на насмешки, след като качи няколко килца и натрупа целулит, но за четири седмици Дженифър успя да влезе във форма със специална диета, разработена за нея.

След като стана отново супермацка, медиите я обявиха за най-сексапилна тв звезда.

"Не правете грешката да гладувате, защото скоро след отслабването пак ще качите килограмите. А аз нямам намерение да се връщам към старото си тяло. Не може да се каже, че пазех диета, по-скоро се хранех по-здравословно", категорична е Дженифър.

Диетата, която я направи фина мадама, не допуска употребата на газирани напитки, както и на сокове с добавена захар. Алкохолът също е противопоказан. Три литра вода дневно и фрешове от плодове и зеленчуци – това са течностите, които са разрешени.

Захарта е табу, както и торти, пасти, сладолед, бисквитки.

Недопустима е и употребата на подсладители. Затова пък свежите плодове и зеленчуци са добре дошли в менюто, което изглежда така през първата седмица (а после се повтаря):

Дженифър Лав Хюит бори килограмите с горски плодове

Първи ден

Закуска: две шепи ягоди;

Обяд: парче телешко печено със задушени зеленчуци и 1 праскова;

Вечеря: 200 г задушена царевица и 1 банан;

Втори ден

Закуска: голямо парче диня и шепа ядки;

Обяд: голяма салата от свежи зеленчуци и чепка грозде за десерт;

Вечеря: парче печена сьомга, салата от моркови и ябълка за десерт;

Трети ден

Закуска: чаша мюсли с мляко;

Обяд: порция печено пиле със зеленчуци и горски плодове за десерт;

Вечеря: Зеленчукова салата с една пълнозърнеста филийка и крем от пасирано авокадо и банан;

Четвърти ден

Закуска: портокал и грейпфрут, нарязани на парчета и разбъркани със стафиди;

Обяд: салата от моркови, омлет от 2 яйца, ядки за десерт;

Вечеря: Огромна плодова салата с ядки;

Горски плодове

Пети ден

Закуска: купа горски плодове;

Обяд: парче печено агнешко със задушени морковчета и манго за десерт;

Вечеря: зеленчукова супа и круша за десерт;

Шести ден

Закуска: сандвич от пълнозърнеста филийка и леко запечени резенчета банани;

Обяд: парче пилешко, задушено с гъби и салата от моркови. Един портокал за десерт;

Вечеря: плодова салата от горски плодове и резенчета манго;

Седми ден

Закуска: 2 твърдо сварени яйца и шепа малини;

Обяд: печено пуешко с обилна зеленчукова салата. Десерт – плодова салата от портокали и киви;

Вечеря: Две топки кафяв ориз, салата от малки царевички, моркови и печена ябълка за десерт;

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати