Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайната на сочните пържоли на фурна., докато не попаднах на една статия, където простичко беше обяснен принципът на печенето (не варенето)....
18 Дек.
41
Френски сладкиш с крушиНа 30-ата минута от печенето залейте сладкиша с получения жълт крем, леко го надупчете с вилица и го върнете обратно във фурната. Допечете сладкиша още 20 минути при същата температура....
13 Ноем.
1
Френски сладкиш с черешиСлед като сладкишът се изпече, се изважда от фурната, като формата се поставя върху дървена дъска за 10 мин, след което внимателночерешовият сладкиш се обръща върху дървена дъска два пъти, докато се обърне с черешите нагоре...
14 Юни
Френски сладкиш с кайсииКайсиите се смесват с меда и се загряват за 5 минути на среден огън. Оставят се да се охладят и се слагат върху тестото. Сладкишът се залива със сметановата смес. Пече се 40 минути на 180 градуса....
24 Юни
Оригинален френски сладкиш с ананасНасладете се на тази неустоимо вкусна френска класика - оригинален френски сладкиш с ананас
Съвет: този млечен сладкиш можете да приготвите със 200 г натрошени бисквитки за основа и да изпечете, ако се затруднявате с тестото...
07 Ноем.
Френски ябълков сладкиш с канелаСлед това време се изважда, минава се с нож по края на формата и се обръща върху решетка, а след това върху подходяща чиния.
Френският ябълков сладкиш с канела е много вкусен!
Източник: MasterChef J....
14 Май
1
Маслен френски сладкиш с ябълкиСлед като готовия сладкиш изстине, го поръсете с пудра захар.
Масленият френски сладкиш с ябълки е много вкусен!...
23 Септ.
Френски кестенов сладкиш с шоколадПо желание може да поръсите сладкиш с ядки. Френският кестенов сладкиш с шоколад поднесете с разбита сметана....
21 Ноем.
Френски пудинг сладкиш с ябълкиЗалейте готовия сладкиш с нея и го върнете във фурната за още 10 минути, за да се дозапече.
Насладете се на този френски пудинг сладкиш с ябълки.
Да ви е сладко!...
02 Август
2
Френски ябълков сладкиш с карамелТестото се надупчва на няколко места с вилица.
Пече се ябълковия сладкиш 25 минути на 200 градуса, вади се и се обръща в голяма чиния....
21 Февр.
Френски сладкиш с коняк и черешиВ средата се прави дупка, за да излиза парата и сладкишът се пече 1 час на 180 градуса. Сервира се охладен....
05 Юли
Френски сладкиш с яйца и извараПечем сладкиша за 45 минути или до приятен загар на 180 до 200 градуса.
Този Френски сладкиш с яйца и извара ще се услади на всеки, които харесва сладкиши тип чийзкейк....
29 Ноем.
Тайната на вкусните тиганициТе стават и по-мазни, затова тайната на вкусните, но и здравословни тиганици е след изпържването закуската да се постави върху домакинска хартия, за да се изтече от нея мазнината, която е попила....
16 Януари
Тайната на вкусните ребърцаНие ще ви разкрием тайната на вкусните ребърца и как да си ги приготвите...
Изберете месото
Може за заложите на класиката - свински ребра, но може и да си направите телешки ребърца....
16 Дек.
Тайната на вкусните мекициЕто тайната на вкусните мекици! Всъщност тя е содата бикарбонат. За да станат пухкави и въздушни, им сложете щипка сода....
12 Дек.
1
Тайната на вкусните скаридиПовечето любители на морските дарове отдават своето предпочитание на скаридите, тъй като те са не само истински деликатес, но са и много вкусни....
17 Февр.
2
Тайната на вкусните пърленкиНе само рецептите и изпълнението обаче са важни за приготвянето на вкусни пърленки. Важно е те да се пекат на силен огън, за да могат да заслужат името си....
13 Февр.
3
Тайната на вкусните брускетиЗа да направите наистина вкусни препечени хлебчета, не е важна декорацията им, а приготвянето на тестото и неговото овкусяване....
07 Февр.
2
Тайната на вкусните милинкиПоследната тайна за направата на вкусните милинки е маста. За това ястие се използва задължително свинска мас. Забравете за маргарина, маслото и олиото....
06 Февр.
2
Тайната на вкусните фалафелиЕто какво е важно да знаете и каква точно е тайната на вкусните фалафели.
1. Внимавайте при употребата на сода. Тя се използва единствено, за да може сместа да стане по-шуплива, но не бива да се прекалява с нея....
12 Юни
Тайната на вкусните палачинкиАко и вие сте любител на палачинките, препоръчваме да опитате някоя от тези рецепти, а именно:
- американски палачинки;
- бананови палачинки;
- или вкусни протеинови палачинки;...
13 Април
6
Тайната на вкусните сандвичиВъпреки склонността на всички сандвичи да падат с маслото надолу и факта, че те трудно се вписват в концепцията за здравословно хранене, сандвичът, във всичките му разновидности, винаги се е посрещал с апетит от деца...
10 Януари
Тайната на вкусните катмиАко сте решили да правите всичките катми сладки, към сместа може да добавите ванилия, за да станат по-ароматни или някаква друга есенция по избор....
23 Май
2