Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайната на сочните пържоли на фурнаТайната на сочните пържоли на фурна
18 Дек.
41
., докато не попаднах на една статия, където простичко беше обяснен принципът на печенето (не варенето)....
Френски сладкиш с крушиФренски сладкиш с круши
13 Ноем.
1
На 30-ата минута от печенето залейте сладкиша с получения жълт крем, леко го надупчете с вилица и го върнете обратно във фурната. Допечете сладкиша още 20 минути при същата температура....
Френски сладкиш с черешиФренски сладкиш с череши
14 Юни
След като сладкишът се изпече, се изважда от фурната, като формата се поставя върху дървена дъска за 10 мин, след което внимателночерешовият сладкиш се обръща върху дървена дъска два пъти, докато се обърне с черешите нагоре...
Френски сладкиш с кайсииФренски сладкиш с кайсии
24 Юни
Кайсиите се смесват с меда и се загряват за 5 минути на среден огън. Оставят се да се охладят и се слагат върху тестото. Сладкишът се залива със сметановата смес. Пече се 40 минути на 180 градуса....
Оригинален френски сладкиш с ананасОригинален френски сладкиш с ананас
07 Ноем.
Насладете се на тази неустоимо вкусна френска класика - оригинален френски сладкиш с ананас Съвет: този млечен сладкиш можете да приготвите със 200 г натрошени бисквитки за основа и да изпечете, ако се затруднявате с тестото...
Френски сладкиш с крем БрюлеФренски сладкиш с крем Брюле
13 Май
Сладкишът се сервира студен....
Френски ябълков сладкиш с канелаФренски ябълков сладкиш с канела
14 Май
1
След това време се изважда, минава се с нож по края на формата и се обръща върху решетка, а след това върху подходяща чиния. Френският ябълков сладкиш с канела е много вкусен! Източник: MasterChef J....
Маслен френски сладкиш с ябълкиМаслен френски сладкиш с ябълки
23 Септ.
След като готовия сладкиш изстине, го поръсете с пудра захар. Масленият френски сладкиш с ябълки е много вкусен!...
Френски кестенов сладкиш с шоколадФренски кестенов сладкиш с шоколад
21 Ноем.
По желание може да поръсите сладкиш с ядки. Френският кестенов сладкиш с шоколад поднесете с разбита сметана....
Френски пудинг сладкиш с ябълкиФренски пудинг сладкиш с ябълки
02 Август
2
Залейте готовия сладкиш с нея и го върнете във фурната за още 10 минути, за да се дозапече. Насладете се на този френски пудинг сладкиш с ябълки. Да ви е сладко!...
Френски ябълков сладкиш с карамелФренски ябълков сладкиш с карамел
21 Февр.
Тестото се надупчва на няколко места с вилица. Пече се ябълковия сладкиш 25 минути на 200 градуса, вади се и се обръща в голяма чиния....
Сладкиш от хляб по френскиСладкиш от хляб по френски
07 Август
Да ви е сладко със Сладкиш от хляб по френски!...
Френски сладкиш с коняк и черешиФренски сладкиш с коняк и череши
05 Юли
В средата се прави дупка, за да излиза парата и сладкишът се пече 1 час на 180 градуса. Сервира се охладен....
Френски сладкиш с яйца и извараФренски сладкиш с яйца и извара
29 Ноем.
Печем сладкиша за 45 минути или до приятен загар на 180 до 200 градуса. Този Френски сладкиш с яйца и извара ще се услади на всеки, които харесва сладкиши тип чийзкейк....
Тайната на вкусните тиганициТайната на вкусните тиганици
16 Януари
Те стават и по-мазни, затова тайната на вкусните, но и здравословни тиганици е след изпържването закуската да се постави върху домакинска хартия, за да се изтече от нея мазнината, която е попила....
Тайната на вкусните ребърцаТайната на вкусните ребърца
16 Дек.
Ние ще ви разкрием тайната на вкусните ребърца и как да си ги приготвите... Изберете месото Може за заложите на класиката - свински ребра, но може и да си направите телешки ребърца....
Тайната на вкусните мекициТайната на вкусните мекици
12 Дек.
1
Ето тайната на вкусните мекици! Всъщност тя е содата бикарбонат. За да станат пухкави и въздушни, им сложете щипка сода....
Тайната на вкусните скаридиТайната на вкусните скариди
17 Февр.
2
Повечето любители на морските дарове отдават своето предпочитание на скаридите, тъй като те са не само истински деликатес, но са и много вкусни....
Тайната на вкусните пърленкиТайната на вкусните пърленки
13 Февр.
3
Не само рецептите и изпълнението обаче са важни за приготвянето на вкусни пърленки. Важно е те да се пекат на силен огън, за да могат да заслужат името си....
Тайната на вкусните брускетиТайната на вкусните брускети
07 Февр.
2
За да направите наистина вкусни препечени хлебчета, не е важна декорацията им, а приготвянето на тестото и неговото овкусяване....
Тайната на вкусните милинкиТайната на вкусните милинки
06 Февр.
2
Последната тайна за направата на вкусните милинки е маста. За това ястие се използва задължително свинска мас. Забравете за маргарина, маслото и олиото....
Тайната на вкусните фалафелиТайната на вкусните фалафели
12 Юни
Ето какво е важно да знаете и каква точно е тайната на вкусните фалафели. 1. Внимавайте при употребата на сода. Тя се използва единствено, за да може сместа да стане по-шуплива, но не бива да се прекалява с нея....
Тайната на вкусните палачинкиТайната на вкусните палачинки
13 Април
6
Ако и вие сте любител на палачинките, препоръчваме да опитате някоя от тези рецепти, а именно: - американски палачинки; - бананови палачинки; - или вкусни протеинови палачинки;...
Тайната на вкусните сандвичиТайната на вкусните сандвичи
10 Януари
Въпреки склонността на всички сандвичи да падат с маслото надолу и факта, че те трудно се вписват в концепцията за здравословно хранене, сандвичът, във всичките му разновидности, винаги се е посрещал с апетит от деца...
Тайната на вкусните катмиТайната на вкусните катми
23 Май
2
Ако сте решили да правите всичките катми сладки, към сместа може да добавите ванилия, за да станат по-ароматни или някаква друга есенция по избор....