Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
20 Дек.
3
Домашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте. За сиренето използвам домашно краве мляко....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
03 Ноем.
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Здравословен флапджак с фурмиЗдравословен флапджак с фурми
28 Януари
Когато флапджака е готов може да се види лека коричка по повърхноста, както и да се усети приятен аромат от подправките....
Шоколадов флапджак с плодовеШоколадов флапджак с плодове
23 Май
Разтопете шоколада на водна баня, намажете отгоре десерта и го оставете да се охлади. Нарежете на 12 парчета и сервирайте....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
2
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Как да си направим здравословни барчета?Как да си направим здравословни барчета?
25 Юли
Ако искате да се насладите на още здравословни идеи, вижте как да си приготвите: - протеинови бонбони; - здравословен кекс; - бисквити без захар....
Как да си направим домашни здравословни бонбониКак да си направим домашни здравословни бонбони
14 Април
1
За да приготвите здравословните бонбони, ще ви трябват сто грама сушени плодове – най-добре се получава този десерт с меки стафиди, фурми без костилки и сушени кайсии....
Здравословен флапджакЗдравословен флапджак
16 Юли
Извадете и нарежете на 12 парчета, оставете да се охладят и поднесете....
Флапджак череша с йогуртФлапджак череша с йогурт
26 Февр.
Сервирайте флапджак череша с йогурт към кафе, чай или матча лате....
Как да си направим вкусна и здравословна домашна гранолаКак да си направим вкусна и здравословна домашна гранола
29 Май
Вижте още апетитни идеи за здравословни закуски....
Захар от ябълки: как да си направим здравословен подсладител?Захар от ябълки: как да си направим здравословен подсладител?
21 Дек.
1
За да си направите домашна ябълкова захар, имате нужда от: 1. Ябълки – изберете зрели, ароматни и сладки плодове, които не са повредени или червиви....
Да си направим ароматизаторДа си направим ароматизатор
20 Февр.
Можете да си направите ароматизатор с подръчни средства....
Да си направим хумусДа си направим хумус
14 Юли
Хумусът представлява една уникална паста от нахут и тахан. Тя е сред най-лесните за изпълнение рецепти, познати ни някога. Нужни са по-малко от десет минути. Често хумусът се сервира като разядка, като гарнитура...
Да си направим кичуриДа си направим кичури
17 Юни
3
Кичури могат лесно да се направят в домашни условия. Преди години бяха на мода тънките разноцветни кичури, което правеше създаването им в домашни условия трудна задача, но днес са на мода едрите кичури в различен цвят....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
21 Септ.
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
10 Февр.
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби. Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...