Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на домашно ГХИПрез цялото време трябва да се стои над котлона, защото пяната, която се появява, ако не се махне, пада на дъното и започва да загаря....
21 Окт.
Тайните на правилното храненеНаучете се да комбинирате правилно мазнините, белтъчините и въглехидратите – това зависи и от начина ви на работа....
14 Септ.
1
Пиле АспикСлагаме съда в хладилник или в купа с лед, за да се желира по-добре.
При сервиране обръщаме в специална чиния, гарнираме с твърдо сварени яйца и/или кисели краставички....
02 Юли
Домашен свински аспикИ това е, оставете го на студено, за да се стегне аспикът.
Сервирайте домашен свински аспик поръсено с натрошени люти чушки, с царевичен хляб и кисело зеле....
28 Юни
Аспик (Солено желе)Готовият втвърден Аспик поставете в съд с гореща вода за мъничко, след това обърнете внимателно върху поднос.
Сервирайте като предястие или гарнитура съм месо или риба.
Добър апетит!...
12 Август
Аспик – желиран бульонЗатопляме на котлона докато се избистри течността, но без да завира. Прецеждаме през марля, посоляваме и подправяме с лимоновия сок. Използваме така приготвения аспик за глазиране на продукти....
19 Ноем.
Тайните на приготвянето на полезни храни на барбекюЗа да бъдат максимално полезни храните, приготвени на грил, трябва да следвате някои прости съвети....
07 Юли
Тайните за приготвяне на перфектно тесто за курабийкиАко все пак сте от малцината, които не са се научили как да приготвят курабийки, ние ще Ви помогнем и ще Ви разкрием тайните на перфектното тесто за курабийки....
12 Февр.
2
Тайните на приготвянето на вкусна и сочна рибаЕто защо е малко вероятно да скриете от семейството си, че приготвяте нещо вкусно.
Какво да правим със сухо приготвената риба
Уви, грешките при готвене на риба се случват дори и да знаете тайните....
16 Дек.
Безценните съвети на Петър Дънов за правилното приготвяне на хранитеОсобено място Петър Дънов отделял не само на това кои продукти трябва да бъдат включени в ежедневното меню и кои не, но и как правилно да бъдат приготвяни самите храни....
10 Юли
Френски тайни за приготвяне на зимнинаЗадължително е да се изчистят правилно плодовете и зеленчуците, преди да се премине към стерилизиране....
11 Септ.
1
Правилните съвети при приготвянето на месен сокМесният сок, който се отделя в тавата при печенето на месо, птици, дивеч, се използва непосредствено като сос към печеното месо или се прибавя в сосове, приготвени от месен бульон....
12 Април
Средства за желиранеНа пазара има заместители на захарта или най-добре да се приготвят без захар....
16 Юли
Кулинарни тайни при приготвянето на месоЗа да разберете дали месото е с високо качество, натиснете го с пръст. Ако дупката веднага възвърне формата си, това означава, че месото е прясно и с високо качество.
За да се размрази замразеното месо, сложете го в тенджера...
26 Март
Кулинарни тайни при приготвянето на парфеСега стъпка по стъпка ще ви покажем как се прави самото парфе, като изобщо не подценявайте информацията, която ще поставим в скоби, защото именно там ще се крият тайните ни за приготвянето на идеалното френско парфе....
05 Дек.
Технология на приготвяне на сорбеКалории и хранителна стойност на сорбето
Сорбетът е сладост без наличие на глутен, не съдейства за повишаване на теглото (ако не е приготвено с много захарен сироп), в същото време е от полза за тялото....
31 Август
Кулинарни тайни при приготвянето на класически фъджТова име подсказва, че десертът се приготвя лесно. Освен това се прави с малко и широко достъпни съставки....
16 Юни
Приготвяне на домашни колбасиОсвен мускулната тъкан за приготвянето на повечето месни изделия, се изисква добавянето на сланина, най-често свинска....
14 Февр.
Приготвяне на домашен бабекВкусът на домашния бабек е много специфичен, той не може да се сравни с вкуса на бабека, който се предлага в магазините. Всеки сам може да си направи домашен бабек, но трябва да се знае, че бабекът става за около 3 месеца...
06 Февр.
3
Приготвяне на домашни бонбониПриготвени по този начин, бонбоните могат да се съхраняват до 2 дни, но ако искате да ги запазите за по-дълго, първо ги потопете в течен шоколад и след това в какао на прах....
24 Април
Приготвяне на домашни пастетиЗа да си го приготвите са ви необходими:
Пастет от риба тон с копър
Необходими продукти: 1 бр. риба тон консерва, нахут, сол, копър, черен пипер
Начин на приготвяне: Слагате всичко това в блендера и разбивате...
23 Април
1
Тайните на младосттаДали са точно тайни - едва ли, но пък са неща, които всеки от нас прави и на които не обръща внимание или не предполага, че са вредни или за които вечно се оправдава, че няма време. Ето ги и тях:
1....
14 Юни
Тайните на КлеопатраТя оставила ярка следа след себе си в историята на човечеството и безценни тайни за успех за съвременните жени....
06 Февр.
1