Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на домашно ГХИПриготвяне на домашно ГХИ
21 Окт.
През цялото време трябва да се стои над котлона, защото пяната, която се появява, ако не се махне, пада на дъното и започва да загаря....
Приготвяне на домашен кефирПриготвяне на домашен кефир
27 Ноем.
Това са тънкостите в приготвянето на домашен кефир....
Тайните на правилното храненеТайните на правилното хранене
14 Септ.
1
Научете се да комбинирате правилно мазнините, белтъчините и въглехидратите – това зависи и от начина ви на работа....
Пиле АспикПиле Аспик
02 Юли
Слагаме съда в хладилник или в купа с лед, за да се желира по-добре. При сервиране обръщаме в специална чиния, гарнираме с твърдо сварени яйца и/или кисели краставички....
Домашен свински аспикДомашен свински аспик
28 Юни
И това е, оставете го на студено, за да се стегне аспикът. Сервирайте домашен свински аспик поръсено с натрошени люти чушки, с царевичен хляб и кисело зеле....
Аспик (Солено желе)Аспик (Солено желе)
12 Август
Готовият втвърден Аспик поставете в съд с гореща вода за мъничко, след това обърнете внимателно върху поднос. Сервирайте като предястие или гарнитура съм месо или риба. Добър апетит!...
Аспик – желиран бульонАспик – желиран бульон
19 Ноем.
Затопляме на котлона докато се избистри течността, но без да завира. Прецеждаме през марля, посоляваме и подправяме с лимоновия сок. Използваме така приготвения аспик за глазиране на продукти....
Тайните на приготвянето на полезни храни на барбекюТайните на приготвянето на полезни храни на барбекю
07 Юли
За да бъдат максимално полезни храните, приготвени на грил, трябва да следвате някои прости съвети....
Тайните за приготвяне на перфектно тесто за курабийкиТайните за приготвяне на перфектно тесто за курабийки
12 Февр.
2
Ако все пак сте от малцината, които не са се научили как да приготвят курабийки, ние ще Ви помогнем и ще Ви разкрием тайните на перфектното тесто за курабийки....
Тайните на приготвянето на вкусна и сочна рибаТайните на приготвянето на вкусна и сочна риба
16 Дек.
Ето защо е малко вероятно да скриете от семейството си, че приготвяте нещо вкусно. Какво да правим със сухо приготвената риба Уви, грешките при готвене на риба се случват дори и да знаете тайните....
Безценните съвети на Петър Дънов за правилното приготвяне на хранитеБезценните съвети на Петър Дънов за правилното приготвяне на храните
10 Юли
Особено място Петър Дънов отделял не само на това кои продукти трябва да бъдат включени в ежедневното меню и кои не, но и как правилно да бъдат приготвяни самите храни....
Френски тайни за приготвяне на зимнинаФренски тайни за приготвяне на зимнина
11 Септ.
1
Задължително е да се изчистят правилно плодовете и зеленчуците, преди да се премине към стерилизиране....
Правилните съвети при приготвянето на месен сокПравилните съвети при приготвянето на месен сок
12 Април
Месният сок, който се отделя в тавата при печенето на месо, птици, дивеч, се използва непосредствено като сос към печеното месо или се прибавя в сосове, приготвени от месен бульон....
Средства за желиранеСредства за желиране
16 Юли
На пазара има заместители на захарта или най-добре да се приготвят без захар....
Кулинарни тайни при приготвянето на месоКулинарни тайни при приготвянето на месо
26 Март
За да разберете дали месото е с високо качество, натиснете го с пръст. Ако дупката веднага възвърне формата си, това означава, че месото е прясно и с високо качество. За да се размрази замразеното месо, сложете го в тенджера...
Кулинарни тайни при приготвянето на парфеКулинарни тайни при приготвянето на парфе
05 Дек.
Сега стъпка по стъпка ще ви покажем как се прави самото парфе, като изобщо не подценявайте информацията, която ще поставим в скоби, защото именно там ще се крият тайните ни за приготвянето на идеалното френско парфе....
Технология на приготвяне на сорбеТехнология на приготвяне на сорбе
31 Август
Калории и хранителна стойност на сорбето Сорбетът е сладост без наличие на глутен, не съдейства за повишаване на теглото (ако не е приготвено с много захарен сироп), в същото време е от полза за тялото....
Кулинарни тайни при приготвянето на класически фъджКулинарни тайни при приготвянето на класически фъдж
16 Юни
Това име подсказва, че десертът се приготвя лесно. Освен това се прави с малко и широко достъпни съставки....
Приготвяне на домашни колбасиПриготвяне на домашни колбаси
14 Февр.
Освен мускулната тъкан за приготвянето на повечето месни изделия, се изисква добавянето на сланина, най-често свинска....
Приготвяне на домашен бабекПриготвяне на домашен бабек
06 Февр.
3
Вкусът на домашния бабек е много специфичен, той не може да се сравни с вкуса на бабека, който се предлага в магазините. Всеки сам може да си направи домашен бабек, но трябва да се знае, че бабекът става за около 3 месеца...
Приготвяне на плодови винаПриготвяне на плодови вина
10 Май
1
Приготвя се като ябълковото вино....
Приготвяне на домашни бонбониПриготвяне на домашни бонбони
24 Април
Приготвени по този начин, бонбоните могат да се съхраняват до 2 дни, но ако искате да ги запазите за по-дълго, първо ги потопете в течен шоколад и след това в какао на прах....
Приготвяне на домашни пастетиПриготвяне на домашни пастети
23 Април
1
За да си го приготвите са ви необходими: Пастет от риба тон с копър Необходими продукти: 1 бр. риба тон консерва, нахут, сол, копър, черен пипер Начин на приготвяне: Слагате всичко това в блендера и разбивате...
Тайните на младосттаТайните на младостта
14 Юни
Дали са точно тайни - едва ли, но пък са неща, които всеки от нас прави и на които не обръща внимание или не предполага, че са вредни или за които вечно се оправдава, че няма време. Ето ги и тях: 1....
Тайните на КлеопатраТайните на Клеопатра
06 Февр.
1
Тя оставила ярка следа след себе си в историята на човечеството и безценни тайни за успех за съвременните жени....