5 Звезди
- 2 Анонимни
4 Звезди
- 3 Анонимни
3 Звезди
- 2 Анонимни
2 Звезди
- 1 Анонимен
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 8
52
43
32
21
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
- Кой дивеч как се приготвя?
- Видовете ядливи гъби в България
- Как да готвим сърнела
- Мухоморка
- Гъбеното царство на България
- Направете всяко ястие специално с тези сосове!
- Как да разпознаваме отровните гъби
- Кулинарни традиции и вкусотии на холандците
- Направете си така кайма от дивеч
- Уитлакоче – основа в мексиканската кухня
- Жълта рогачка
- Вкусни рецепти за печен дивеч