5 Звезди
- 1 Анонимен
4 Звезди
- 1 Анонимен
3 Звезди
Няма гласували
2 Звезди
Няма гласували
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
- Заквасена сметана и сладкарска сметана - как да я различим
- Ползи и приложения на семената от анасон, потвърдени от науката
- Малтитол - ползи и кулинарни приложения на подсладителя
- Защо поничките имат дупка в средата?
- Ягодите – полeзни за мозъка и сърцето
- Как влияе шоколадът на децата?
- Кленов сироп - капка канадско злато
- Защо е по-добре да се храним бавно?
- История на подправките
- Индустриални храни, които са супер вредни
- Толстолоб
- Едва 14 процента от доматите на пазара са български