5 Звезди
- 1 Анонимен
4 Звезди
- 1 Анонимен
3 Звезди
Няма гласували
2 Звезди
Няма гласували
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
- Ръководство за направата на перфектен шоколад у дома
- Тигрови скариди
- Има ли някаква полза от яденето на печени ядки?
- Яденето на водорасли: ползи и съмнения
- Божоле нуво
- Мескал
- Магията на френските бонбони Трюфел
- За какви ястия е подходящ свинският врат
- Розов пипер
- Какво съдържа джодженът и за какво е полезен?
- Защо шоколадът с морска сол е истинско кулинарно съвършенство?
- Алергия към фъстъчено масло