5 Звезди
- 1 Анонимен
4 Звезди
Няма гласували
3 Звезди
- 2 Анонимни
2 Звезди
Няма гласували
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
- Как да приготвим най-вкусната риба
- Баска кухня - характерни ястия и черти
- Подходящи подправки за мерлуза
- Албариньо
- Риба меч
- Крил - новата храна на бъдещето?
- Бял, черен, с лимон… прочутите френски сосове с масло
- Тайната на панираната риба
- Храни, които намаляват инсулина в кръвта
- Видал блан
- Керацуда
- Какво е сурими и за какво се използва?