Gotvach.bg»Статии»Овкусяване на салати
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Овкусяване на салати

Търсиш информация за Овкусяване на салати? Разгледай последните ни публикации и статии за Овкусяване на салати.
Пет начина за овкусяване на салатиПет начина за овкусяване на салати
Основно правило при овкусяването на салатите е то да става непосредствено преди консумирането. В тази статия ще откриете 5 апетитни начина за овкусяване на салати. 1....
Ползи от овкусяването на салатите с масло от бял трънПолзи от овкусяването на салатите с масло от бял трън
Маслото от бял трън е подходящо още за овкусяване на салати с риба тон, салата с телешко, салата от киноа, пилешки салати и др....
Как правилно да овкусяваме салатитеКак правилно да овкусяваме салатите
Неправилното овкусяване на салатите с тежки и нездравословни дресинги крие риск за стомаха и здравето ви....
Вижте тук класацията с най-полезните мазнини за готвенеВижте тук класацията с най-полезните мазнини за готвене
В това число влиза и мазнината, с която готвим и овкусяваме салатите си. В галерията ни може да видите класацията от най-полезните до най-вредните за готвене и овкусяване мазнини....
Как се прави дресинг за салатаКак се прави дресинг за салата
Дресингът е най-разпространеният начин за овкусяване на салатите. Направете си вкусен дресинг вкъщи, за да подчертаете вкуса на зеленчуците и да получите наистина хубава салата....
Салатен синап - новата салата, която трябва да опитате!Салатен синап - новата салата, която трябва да опитате!
2
Салатният синап е растение от семейство Зелеви, което често бива наричано салатна горчица. Вкусът му е силен и пикантен, така че не само че овкусява перфектно салатите, ами също така повишава и апетита....
Основни готварските масла в кулинарията! Кое за какво се ползваОсновни готварските масла в кулинарията! Кое за какво се ползва
2
Използва се за приготвяне на лека майонеза и като овкусяване на салати. Най-добрият вариант за салатен дресинг се счита зехтинът Extra Virgin....
Коя подправка за какво се използва?Коя подправка за какво се използва?
Майорана Майораната чудесно овкусява свинското и овчето месо, особено е подходяща и за дивеч, домашно приготвен пастет от черен дроб или месо, печено пиле, грахова супа, лучена супа или гъбена супа....
Естрагонът е идеален за рибни ястияЕстрагонът е идеален за рибни ястия
Подправката може да се използва и за ароматизиране на оцет, който в последствие да използвате за овкусяване на зелени салати....
СаламСалам
Всичко се овкусява с малко зехтин, оцет, сол и черен пипер на вкус. Гарнира се със сварени яйца, лимонов сок, настърган кашкавал и се разпределя в чинии....
Неустоими идеи за салати с моцарелаНеустоими идеи за салати с моцарела
На финала овкусявате със зехтин и сол. Салата с ягоди и моцарела Една нестандартна, но несравнимо вкусна комбинацията, е тази между ягодите и моцарелата....
Известни арабски салатиИзвестни арабски салати
Булгурът се подсушава, изсипва се към доматената смес и се овкусява със зехтина и лимоновия сок. Всичко отново се разбърква, оставя се да престои 10 минути, за да попият подправките, и се сервира....
Отслабване със салатиОтслабване със салати
Не се препоръчва консумацията на сол, а салатите могат да се овкусяват със съвсем малко зехтин или сметана и с лимонов сок и кисело мляко....
Бял пипер и как да го използвамеБял пипер и как да го използваме
Месото престоява в нея, преди да се изпече на тигана, след което се гарнира със салата или ориз. Омар с бял пипер Много популярно ястие в южноазиатската кухня. Принципът е като при стека....
Вкусни салати с ечемикВкусни салати с ечемик
Салатата се овкусява със зехтин, сол и пипер. Разбърква се добре и се сервира....