Прекрасна и много интересна и забавна статия. Поздрав!
Трябва и аз тези дни да си приготвя най- накрая Трес Лечес.
Мъничко уточнение само - не е испански десерта, а идва от Южна Америка- Венецуела, Еквадор, Чили, Перу.. Името е на испански, защото нали и там са испаноговорящи :)
Със сигурност това ястие става много вкусно и ще го опитам някой път, но бих искала да попитам кое по-точно му е испанското?
Обожавам испанската кухня и затова ми стана интересно :) Извинявам се предварително ако въпросът ми е неуместен.
Поздрав,
Дани.
Благодаря ти, Съни! Винаги си толкова мила :)
Закуската наистина е много вкусна и здравословна и е една различна идея как да консумираме още киноата, освен в познатите ни солени ястия и салати. Готвя се тези дни да пробвам и пудинг с киноа, да видим.... Ако се получи ще го споделя тук :)
Поздрав и весел ден!
Търся си хубава рецепта за пача и се спрях на тази за момента. Направи ми впечатление, че в продуктите има доста прясно мляко, от което пачата ще стане мътна и бяла, а не бистра, както на заглавната снимка. Не съответства просто никак.
Към бисквитен блат съм добавяла фино филирани овесени ядки ,но този тип блат се запича лекичко и става хрупкав, много хубав.
Със овесени бисквити не съм пробвала, може би ще стане добре.
Моите коментари