Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Много се радвам! Благодаря за хубавия отзив!
Yordanka Kovacheva коментира:
Ако става дума за основни съставки на босилековото песто, мисля че в статията е пропуснат пармезана или пекориното.
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Според мен карамелът е останал, защото сте обърнали сладкиша изстинал, а трябва да е леко топъл, когато се обръща, тогава карамелът е още течен. В противен случай изстине ли се втвърдява и има опастност да остане на дъното на тавата и даже да залепне за него и част от сладкиша или бананите. Опитайте следващият път така и дано ви помогне съвета ми.
Yordanka Kovacheva коментира:
Добре се получи хлябчето. Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Чудесна рецепта и много добра презентация! Комбинацията от продукти е право в десятката. Поздравления. Само бих споделила, че аз не запържвам магрето в зехтин, защото патешката кожа има много подкожна мазнина, която се отделя при топлинната обработка и дори отмахвам с лъжичка, за да не плува месото в мазнина, а да се запича и коричката да става златиста и хрупкава. Ако обаче магретата са малки и нямат много дебела кожа (тоест подкожна мазнина) може би е добра идея и със зехтина.
Yordanka Kovacheva коментира:
Ехаа, изкусително! Просто страхотна идея!
Yordanka Kovacheva коментира:
В много рецепти за крем карамел се затопля сместта, макар че аз лично не правя това. Това кремче със сигурност е вкусно,опитайте го, няма значение дали се казва пудинг или не;)
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Това не е ли по- скоро крем карамел само ,че без карамел на дъното?
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря, много се радвам, че ви допадат!
Yordanka Kovacheva коментира:
Опитайте, хубаво е. Аз лично го предпочитам запечено със сладко, но за любителите на силни вкусове и това е много добро.Харесва ми да еспериментирам. Благодаря за оценката и коментара. :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Много полезна статия. Благодаря! Винаги съм си мислела, че покълналите картофи са токсични, някъде четох и оттогава ги изхвърлям, когато видя. Сега разбирам, че не е нужно да го правя и картофките могат да се консумират и в такъв вид, стига да не са прекалено набръчкани.
Yordanka Kovacheva коментира:
Една чаена чаша брашно за застройка на супа? За какво количество супа е това? И като го смесите със 1 ч.ч. прясно мляко и яйце ще стане гъста каша, която казвате че се вари (съвсем ще се сгъсти) и направо на тесто ще стане... И после в супата се слага пак да се вари още 5 минути...Незнам,но мисля, че това е несериозно.
Yordanka Kovacheva коментира:
Страхотен летен разкош! Браво за рецептата. Представям си това гаспачо с кубчета сиренце и хубав зехтин отгоре. Ммм,вкусотия!
Yordanka Kovacheva коментира:
Методът с обръщането ,който описвате е по- характерен за тортия отколкото за омлет.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря ви за хубавият отзив. Изглежда чудесно,справили сте се повече от отлично.На снимката, на която е обърнат кекса и се вижда, че е залепнал, няма нищо, другият път опитайте да намаслите повече формата или да полеете с карамел на дъното, ако там ще разполагате крушите. Ако пък ги сложите като мен отгоре няма да залепва. Поздрав и успех!
Yordanka Kovacheva коментира:
Да, така е :) Класика.
Yordanka Kovacheva коментира:
Много благодаря, че обърнахте внимание, защото съм го пропуснала! Нишестето е царевично, натурално и количеството му е 2 супени лъжици с малко връхче. На негово място може да се използва и обикновено бяло брашно.
Yordanka Kovacheva коментира:
Аз винаги добавям и малко оцет :)