Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тънкости при Правенето на Питка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кулинарни тънкости при правенето на питкаТънкостите при приготвянето на питка са няколко и макар да изглежда трудно за приготвяне, в действителност при спазването на някои основни правила...
Кулинарни тънкости при правенето на суши
Но трябва да сте наясно и с някои тънкости в приготвянето на този японски специалитет....
Кулинарни тънкости при правенето на скараПродуктите приготвени на скара винаги стават по-вкусни от пържените и от печените. Но за да станат с перфектен вкус, има няколко малки хитрини, които...
7
Тънкости при правене на кюфтета и кебапчетаНай-различни тънкости можете да чуете от майсторите на скара за приготвянето на кюфтета и кебапчета - от сериозни и важни предложения, като това скарата...
45
Как да украсим питка?
За украса на питката може да отделите част от тестото, от което ще печете питката....
Украса на питка за прощъпулник
Украса на питката да прощъпулник
1. Един от начините е да се замеси кръгла питка....
Новогодишна баница с късмети или питка?
Намажете всяка питка с мазнина и ги съединете по пет – трябва да се получат три дебели питки, които разточвате с големината на тавата....
Най-допусканите грешки при правенето на омлет
Едно от най-вкусните и често приготвяни ястия вкъщи – пухкав омлет, който става за минути! Често се шегуваме, че това е първото нещо, което поставя...
Тънкости при приготвяне на зеленчуци темпура
Темпурата е японска техника за пържене на зеленчуци, риба или морски дарове. Общо взето тя представлява лека панировка от брашно, сол, ...
Тънкости при готвене с говежда лой
Говеждата лой е позната на човека от древността и нейното приложение не се ограничава само до кулинарното и използване. От нея се правели свещи или...
Идеи за сватбени питки и погачи
Сватбената питка се прави с мая. Подберете мая от високо качество, за да сте сигурни в успеха на крайния продукт....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 10
52
43
33
22
10
Дай твоята оценка: