Gotvach.bg»Избрани Колекции»Маха ли се Пяната на Месото при Варене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Въпреки че пяната традиционно се премахва, ако се остави, тя ще насити бульона с повече полезни вещества....

1

По време на варене на сладко най-леките микрочастици изплуват на повърхността, комбинират се помежду си и образуват буйна пяна....

Срокът на годност на изделията от месо зависи от начина, по който те са приготвени – чрез варене, опушване, печене, мелене, сушене и други....

2

31

Млякото има едно страхотно качество и то е, че може да се превърне в страхотна млечна пяна....

След като пяната е готова, в еспресото се долива топло прясно мляко, за да се получи капучино, и отгоре се слага пяната с лъжица....

При вкарване в месото избрания продукт остава в месото и се показва на повърхността....

Техника и продукти за карамелизиране
Варенето, пърженето и печенето са основните начини за приготвяне на всякакво месо....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка: