Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Задушим Зеленчуци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да задушим зеленчуциПреди задушаване зеленчуците може да се запържат.
Различните зеленчуци се задушават за различен период от време....
Как да задуша сурови зеленчуци?
Може да задушите зеленчуците и без са ги запържвате предварително....
Как да задушим гъби?
В кулинарията най-често използваните гъби са печурките. Те са с приятен вкус и гуглите им са оцветени в бяло или кафяво-жълтеникаво /т.нар. кафяви...
Как да задушим месо?
Може за се уверите във всичко, написано дотук, като приготвите са близките си задушен заек със зеленчуци,задушен джолан или задушен свински черен...
Как да задушим брюкселско зеле?
Брюкселско зеле е здравословна, вкусна, страхотна и полезна храна, която може да бъде поднесена като самостоятелно ястие или като гарнитура към...
Как да глазираме зеленчуци?
На нея се подлагат всички кореноплодни зеленчуци (моркови, ряпа, картофи и т.н., всички твърди зеленчуци)....
Как да мариноваме зеленчуци
Мариноването на зеленчуци освен това се оказва много практично и по отношение на удължаване годността на зеленчуците....
Как да съхраняваме нарязани зеленчуци?
Макар и удобна практика, това не е идеалния начин за готвене на зеленчуци....
Защо да ядем листни зеленчуци?
Приеман именно от листните зеленчуци, минералът се усвоява много добре от организма....
Как да разпознаем истинските зеленчуци
Винаги мийте зеленчуците добре преди употреба, а листните накисвайте във вода....
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
52
44
30
21
10
Дай твоята оценка: