Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Задушим Зеленчуци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Може да задушите зеленчуците и без са ги запържвате предварително....

Може за се уверите във всичко, написано дотук, като приготвите са близките си задушен заек със зеленчуци,задушен джолан или задушен свински черен...

Първото, което трябва да направите при обработката на гъби, е да ги измиете внимателно....

Изчакайте 1-2 минути, за да се нагреят съставките, а чесънът да стане ароматен....

А сега опитайте от нашите рецепти за печени зеленчуци или вижте как да си изпечете зеленчуци на скара....

Често срещана практика в наши дни е зеленчуците да се режат и съхраняват в хладилника преди употребата им....

Добре за тези зеленчуци би било да се покрият с влажен пясък....

Истинските зеленчуци, както и всички природни продукти, трябва да са натурални, еко- и биопродукти....
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
52
44
30
21
10
Дай твоята оценка: