Gotvach.bg»Избрани Колекции»Смес за Паниране
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Ако искате по-лек вариант на паниране, може да използвате сода или газирана вода вместо мляко или брашнена смес....

1

Разгледай още нашите рецепти за:
- паниран шаран;
- паниран толстолоб;
- паниран хек;
- тайни за вкусна риба;...

1

Не потапяте двойно панирания кашкавал
Двойното потапяне на кашкавала в сместа от яйца и галета може да осигури по-дебело и по-здраво покритие....

2

1

Ако искате да панирате натурални чушки, т. е. без да ги пълните с някаква плънка, е най-добре да избирате по-хрупкава панировка....

Сместа престоява десет минути. Всяко парченце банан се потапя в панировката и се пържи в загрята мазнина....

1

Панирането е термична обработка на храната, при която основният продукт се овалва в смес от яйце и брашно и се пържи....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: