Gotvach.bg»Избрани Колекции»Смес за Паниране
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Подходящи панировки за калмариЕдна съвсем обикновена панировка е с царевично брашно. Калмарите се панират в силно загрято олио....
Как да панираме без яйце?
Панирането е популярен метод за приготвяне на хрупкави ястия, но често се свързва с използването на яйца за залепване на панировката....
Тайната на панираната риба
Разгледай още нашите рецепти за:
- паниран шаран;
- паниран толстолоб;
- паниран хек;
- тайни за вкусна риба;...
Панирани вкусотийки на фурнаСлед това се панира по обичайния начин яйце-брашно-яйце или т.нар. панировка "Патафри"....
1
Видове ПанировкиАко искате да панирате кашкавал успешно – без той да се разтече в тигана, трябва да използвате за панировка студена вода, галета, брашно и яйце....
2
Чести грешки при приготвяне на паниран кашкавал
Пропускането на тази стъпка може да доведе до падане на панировката по време на пържене....
Тънкости при паниране с корнфлейксПреди панировка, месата трябва да са престояли достатъчно време в марината....
1
Как да панираме чушки
Ако искате да панирате натурални чушки, т. е. без да ги пълните с някаква плънка, е най-добре да избирате по-хрупкава панировка....
Как да приготвим бирена панировка?Можете да си направиште също панирани кашкавалчета, панирани миди или паниран език....
1
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: