gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Чаят на Чингис хан – рецепта

Чаят на Чингис хан – рецепта

Мария СимоваМария Симова
Гуру
45664115k
Чаят на Чингис хан
Закачалка за торби за боклук
Практичен аксесоар за вашия дом:
Закачалка за торби за боклук
19.00 лв.
Виж ››

Казват, че тези, които пият от този чай, запазват стоманени нервни, а животът им изглежда радостен и смислен. Вижте как да приготвите целебния чай на Чингис хан.

Както е известно, Чингис хан и неговата армия завладяват почти половината част от света. Дългите и досадни преходи заедно с ожесточените битки разбира се изчерпват силите на войните на хана.

Как успяват обаче да запазят силата и нервното равновесие? Оказва се, че Чингис хан е наредил на ордата си да пие специален чай, който спомогна за запазването на здравето и вътрешния мир на войните.

Чаят на Чингис хан

Този лечебен чай се състои от равни части риган, жълт кантарион и мента.

Смесете 1 с.л. препълнена риган, 1 с.л. препълнена жълт кантарион и 1 с.л. препълнена мента.

Разбъркайте цялата тази смес, след което вземете 1 с.л. от нея и сипете в 1 литър вряла вода, оставете да престои така за 15-20 минути. Пийте от чая, без да го прецеждате, нека билките останат в него до самия край на изпиване на течността.

Чингис хан

Лечебният чай на Чингис хан трябва да се пие редовно - има огромна сила. Ако го пиете през зимата, то през пролетта ще почувствате как нервите ви се възстановяват, а мозъкът ви работи енергично и стабилно. Пиенето на този чай ще сведе до минимум риска от инсулт и инфаркт.

Интересното е, че основателят на монголската империя Чингис хан притежавал невероятна енергия и сила, които показвал на бойното поле. Нещо повече - той е имал и харем от 2 000 наложници и дори след цяла нощ с жена капитанът е ходил на бой.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати