Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домати за готвене в бурканиДомати за готвене в буркани
14 Януари
1
Съхраняват се на хладно. Доматите за готвене в буркани са готови....
Заготовка за готвене на ядене в бурканиЗаготовка за готвене на ядене в буркани
01 Септ.
Взимаме си един голям съд и почваме да си смиламе помощта на машинка за мелене доматите. Настъргваме на ситно ренде морковите. По-добре е да се сложат на части в чопър и да се наситнят....
Кулинарни трикове при готвенето на зелеКулинарни трикове при готвенето на зеле
22 Август
1
Има някои кулинарни хитринки, които могат да ви помогнат да направите зелето по-вкусно, по атрактивно стоящо в чинията, което пък ще помогне да доставите на себе си и своите близки по-голямо гастрономично удоволствие, когато...
Вкусно готвено с пилешкоВкусно готвено с пилешко
09 Окт.
Добавете пилешкото и доварете ястието до желаната гъстота на соса. Ако искате, може преди това да го запържите. При поднасяне поръсете с прясно скълцан магданоз....
Домати за готвене в буркани за зиматаДомати за готвене в буркани за зимата
06 Април
Оставете доматите за готвене в буркани за зимата така, докато изстинат....
Свинско готвено с ориз и зеленчуциСвинско готвено с ориз и зеленчуци
29 Май
1
Оставете под затворен капак да се задуши за около 10 минути и сервирайте свинското готвено с ориз и зеленчуци....
Заешко готвено с картофи и морковиЗаешко готвено с картофи и моркови
11 Юни
Гответе заешкото с картофи до готовност на картофите, овкусете със сол и след няколко минути свалете от котлона. Поднесете заешкото готвено с картофи и моркови, поръсено с пресен магданоз....
Кулинарни хитринки при готвене на лукКулинарни хитринки при готвене на лук
28 Юли
1
Преди до го нарежем, потапяме в студена вода за пет минути и така ще е по-вкусен; - Водният лук се реже само на кръгли напречни резени; - Ако при готвене и правене на салата ни е останала половин глава лук и трябва...
Кулинарни хитрости при готвене на сармиКулинарни хитрости при готвене на сарми
04 Февр.
5
Ето какво е важно да знаете при готвенето на сармички: Най-разпространени са зимните сармички, приготвени с кисело зеле....
Кулинарни идеи при готвене на фазанКулинарни идеи при готвене на фазан
12 Януари
Когато решите да готвите фазан, трябва предварително да се убедите, че е обработен добре. Препоръчително е 1-2 часа преди готвене да е накиснат в прясно мляко....
Консервиране на домати за готвенеКонсервиране на домати за готвене
07 Февр.
Рецептата за Консервиране на домати за готвене е изпълнена....
Кулинарни тайни за готвене на грил тиганКулинарни тайни за готвене на грил тиган
14 Февр.
3
Намазнете с четка повърхността му и гответе на висока температура. Не забравяйте да включите аспиратора, защото при този вид готвене се образува много дим....
Кулинарни тайни при готвене на патешко месоКулинарни тайни при готвене на патешко месо
16 Юни
Преди готвенето се намазва още веднъж, а останалият сос се налива във вътрешността на патицата. Слага се във фурната да се пече без капак, като периодично месото се полива с получения при готвенето сос....
Кулинарни тайни и трикове при приготвянето на баклаКулинарни тайни и трикове при приготвянето на бакла
03 Април
Баклата се приготвя малко по-трудно заради процеса на обработката на шушулките, но пък е много полезна. Богата е на желязо и цинк, съдържа витамин А и витамини от групата В....
Кулинарни тайни при готвенето на каракудаКулинарни тайни при готвенето на каракуда
22 Април
Каракудата е сладководна риба. Има много кости, въпреки че не е много едра риба. В България се среща в много язовири. В каракудата има витамини и минерали, полезни за целия организъм на човека. Каракудата съдържа витамини...
Кулинарни тънкости при готвенето на оризКулинарни тънкости при готвенето на ориз
26 Окт.
13
По този начин оризът се размеква, в следствие на което по-бързо достига кулинарна готовност и се запазват много повече ценните му вещества....
Кулинарни тайни при готвенето на джоланКулинарни тайни при готвенето на джолан
31 Март
3
Процеса трае поне часа и половина. Ще познаете, че е готово, когато месото започне лесно да се отделя от кокала....
Кулинарни хитринки при готвенето на бобКулинарни хитринки при готвенето на боб
20 Януари
3
След това изхвърлете, ако е останала някаква вода, измийте го и вече е готов за готвене....
Малките кулинарни трикове, които спасяват всяка домакиняМалките кулинарни трикове, които спасяват всяка домакиня
17 Февр.
Гответе с размах и използвайте тези трикове, за да превърнете кулинарията в страст, а не в рутинно задължение. Ето и нашите малки съвети. 1....
Домати за готвенеДомати за готвене
10 Окт.
Охладените домати се обелват и нарязват на кубчета. Добавя се сол на вкус и ситно нарязан пресен магданоз. Сместа се разбърква, разпределя по буркани и стерилизира за около 30 минути....
Съвети и трикове при готвенето на нахутСъвети и трикове при готвенето на нахут
21 Дек.
След като е готов, нахутът се изплаква със студена вода, за да се спре процеса на готвене, отцежда се и се оставя да се охлади....
Кулинарни хитрости при готвенето на кафяв оризКулинарни хитрости при готвенето на кафяв ориз
22 Ноем.
Необходимото ни количество ориз за готвене се накисва във вода и се оставя да престои най-малко 7-8 ч....
Кулинарни техники при готвенето на храни на плочаКулинарни техники при готвенето на храни на плоча
10 Окт.
Плочата за готвене е универсално кухненско оборудване, което всеки трябва да има в дома си....
Кулинарни трикове, които всяка домакиня трябва да знаеКулинарни трикове, които всяка домакиня трябва да знае
21 Януари
11
Сега ще се фокусираме върху някои трикове в самото готвене на вкусните ястия, с които всеки ден изненадваме семействата си....
Кулинарни хитринки при готвенето с чесънКулинарни хитринки при готвенето с чесън
26 Юли
За да предотвратим това, трябва предварително да пуснем за кратко главата чесън в купа със студена вода; - Не изхвърляйте след готвене останали обелени скилидки чесън....