Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайната на сочните пържоли на фурна., докато не попаднах на една статия, където простичко беше обяснен принципът на печенето (не варенето)....
18 Дек.
41
Умни и вкусни идеи за пълнени чушкиЕто 6 умни и вкусни идеи за приготвяне на пълнени чушки, които са едновременно вкусни и здравословни....
14 Февр.
Тайната на вкусния тиквеникТайната на вкусния тиквеник е в печенето. Слага се във фурна на 180 градуса за около 45 минути, като се проверява дали е изпечен в дълбочина с клечка за зъби. Трябва добре да се зачерви....
08 Септ.
Тайната на вкусния пилафМного домакини се опитват да разгадаят тайните на неговото приготвяне. Пробват различни рецепти, но не на всички се отдава да приготвят този кулинарен шедьовър....
22 Март
Тайната на вкусния кадаифКадаифът е един от най-вкусните ориенталски десерти, които са характерни и за българската кухня, предвид факта, че цели пет века земите ни са били под Османско владичество....
08 Март
Тайната на вкусния вайсвурстСъщо така, другият тънък момент за вкусния вайсвурст е, че свинското месо трябва да е в по-голямо количество от телешкото. Съотношението трябва да е три към едно в полза на свинското....
01 Дек.
Тайната на вкусния хекПанираният хек трябва да е покрит с вкусна златиста коричка, но маслото не бива да прегаря.
Сега вече знаете как да приготвите хек, така че панираното рибно филе да е нежно и вкусно!
Приятен апетит!...
15 Юли
Тайната на вкусния качамакТайната съставка на вкусния родопски качамак според местните е тази, че освен равни части царевично и бяло брашно, се слагат и варени картофи....
21 Ноем.
Тайната на вкусния шаранИменно плънката е едно от най-важните неща за вкусния пълнен шаран. Съветваме ви да не се ограничавате само с лук, ориз и подправки при приготвянето ѝ....
15 Юни
1
Най-вкусния кашкавал на фурнаНевероятна вкусотия, а ароматът, който се носи, е уникален!
Подходящо е както за предястие, така и за лека вечеря.
Най-вкусния кашкавал на фурна е готов....
18 Май
12
Чушки с пълнеж от халуми и пушено филеЗапазваме 1/3 от него нарязана на тънки пръчици, които декорираме преплетени върху пълнежа.
С готовата смес пълним полегналите червени чушки и поставяме капачето....
17 Юли
Сухи чушки с пълнеж от ориз и гъбиЧушките внимателно се пълнят със сместа и се поставят в тава, намазнена с олио.
Пекат се на 180 градуса до готовност на чушките (около 30 мин.)...
13 Януари
Тайната на вкусния крем БрюлеКрем Брюле – това е изискан десерт, изобретение на френските сладкари. Представете си лек, нежен и въздушен крем, покрит с карамелена коричка – как можете да устоите на това деликатно лакомство.
Как се прави крем...
12 Февр.
Тайната на вкусния пържен оризАко обичате ориз, освен пържен ориз, можете винаги да заложите и на класиката като класически пълнени чушки с ориз, традиционни сарми с ориз, тиквички с ориз, защо не и крехко агнешко с ориз?...
17 Януари
4
Тайната на вкусния свински джоланВкусният свински джолан се сервира с грах, задушен в масло. Подхожда си с обилни количества червено вино....
04 Дек.
4
Тайната на вкусния пържен шаранА ако не ви се занимава с пържене, то непременно вижте тези варианти за пълнен шаран и печен шаран....
19 Ноем.
Тайната на вкусния домашен козунакЕдна от тайните на вкусния домашен козунак, е че той се прави много дълго и трябва да се заредите с търпение, ако искате да се получи добър резултат....
20 Април
5
Заливки за пълнени чушкиПълнени чушки можем да си приготвим с най-различни плънки – месни или постни. Заливката обаче е съществена част от гозбата....
22 Дек.
4
Тайната на вкусните тиганициТе стават и по-мазни, затова тайната на вкусните, но и здравословни тиганици е след изпържването закуската да се постави върху домакинска хартия, за да се изтече от нея мазнината, която е попила....
16 Януари
Тайната на вкусните ребърцаПодходящ вариант са и за Коледната трапеза - какво по-вкусно от ребърца със сос, в съчетание с чаша червено вино?
Ние ще ви разкрием тайната на вкусните ребърца и как да си ги приготвите......
16 Дек.
Тайната на вкусните мекициЕто тайната на вкусните мекици! Всъщност тя е содата бикарбонат. За да станат пухкави и въздушни, им сложете щипка сода....
12 Дек.
1
Тайната на вкусните скаридиПовечето любители на морските дарове отдават своето предпочитание на скаридите, тъй като те са не само истински деликатес, но са и много вкусни....
17 Февр.
2
Тайната на вкусните пърленкиНе само рецептите и изпълнението обаче са важни за приготвянето на вкусни пърленки. Важно е те да се пекат на силен огън, за да могат да заслужат името си....
13 Февр.
3