Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Текила
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Текила

Как се Прави Текила

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно как се прави текила в Gotvach.bg.
Текилата не се прави от кактусиТекилата не се прави от кактусиТекилата не се прави от кактуси, както смятат повечето ценители на тази напитка....
ТекилаТекила
Оказва се, че думата текила, се превежда като вулкан. Растението, от което се прави алкохолното питие, много наподобява кактус....
Отслабването се ускорява с пиене на текилаОтслабването се ускорява с пиене на текила
1
в агавето – основната съставка на текилата....
Как се пие правилно текила?Как се пие правилно текила?
Разбира се, може да не следвате това правило и да си пиете само текилата, без лимони и сол, но вкусът на напитката най-добре си отива с тях....
Ацтекската легенда за Агаве и ТекилаАцтекската легенда за Агаве и Текила
Легендата гласи, че растението агаве, от което се прави текилата, е било подарък от боговете....
Как се прави тахан?Как се прави тахан?
Той се приготвя от сусам и именно от него се прави прочутата тахан халва, както и една от модерните храни на последното десетилетие - хумуса...
Как се прави петмезКак се прави петмез
Повечето модерни домакини си нямат и представа какво представлява петмезът, познат като маджун или рачел, но той е бил неразделна част от приготвянето...
Как се прави маскарпонеКак се прави маскарпоне
9
Пригответе сами маскарпоне, което се използва за направата на много десерти. Необходима ви е течна сметана – 125 милилитра, 250 милилитра прясно...
Как се прави фондюКак се прави фондю
Фондю е френска дума, която означава разтопен. Но самият процес на кулинарна обработка на продуктите по този специфичен начин идва от Швейцария....
Как се прави пестилКак се прави пестил
Варенето на пестил е отколешна българска традиция, която, оказва се, не е забравена и до днес. Ако ви е домъчняло за позабравения вкус и искате да...
Как се прави уасабиКак се прави уасаби
Уасаби се прави много лесно, независимо дали се използва такъв на прах, или корена на растението....
Как се прави кефир?Как се прави кефир?
Кефир е тибетска гъба, която предизвиква ферментацията в млякото. Тя му придава специфичен вкус, който се харесва на всички, но най-много на феновете...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: