Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Готвене на Ориз

Готвене на Ориз

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно готвене на ориз в Gotvach.bg.
Кръглозърнест ОризКръглозърнест ОризОризът заема водещо място сред различни зърнени храни в света....
Черен оризЧерен ориз
Готвене на черен ориз Както установихме по-рано, черният ориз се употребява много често в азиатското готварство....
Видове оризВидове ориз
1
Съдържа по-голямо количество нишесте в състава и има нужда от около 20 минути готвене....
Кулинарни тънкости при готвенето на оризКулинарни тънкости при готвенето на ориз
13
Италианският ориз арборио е идеален за приготвяне на ризото, а дългозърнестият испански ориз е подходящ за готвенето на паеля....
Какво е съотношениeто ориз вода при готвене на ориз?Какво е съотношениeто ориз вода при готвене на ориз?
2
Обикновено на опаковката е отбелязана точната за този вид ориз пропорция, така че при готвенето е добре да се съобразите с нея....
Няколко важни съвета за готвенето на оризНяколко важни съвета за готвенето на ориз
3
Ако ли пък бързате и не може да чакате кисненето на ориза, трябва да го измиете добре преди да пристъпите към готвенето му – докато водата не стане...
Кулинарни хитрости при готвенето на кафяв оризКулинарни хитрости при готвенето на кафяв ориз
Необходимото ни количество ориз за готвене се накисва във вода и се оставя да престои най-малко 7-8 ч....
Учени: Гответе ориза само така!Учени: Гответе ориза само така!
Именно затова е добре да готвите ориз по този начин, тъй като така ще намалите значително концентрацията на арсен....
Бял Полиран ОризБял Полиран Ориз
За да подобрите паметта и концентрацията си се препоръчва да готвите ястия с ориз 2-3 пъти седмично. 4....
Дълголетие с оризДълголетие с ориз
1
Това е главната и причина оризът да е толкова подходящ за активно спортуващите....
Подправки, подходящи за оризПодправки, подходящи за ориз
Тях добавете към края на готвенето и след като отстраните ястието от котлона нарежете магданоз и малко кориандър....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: