Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Бланшира Картоф
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се бланшират картофиКато сме на тема бланширане на картофи, вижте как да направите перфектните картофи соте....
Как се бланшира лапад?
Как се бланшира лапад?
Бланширането представлява основна готварска техника за съхранение на продукти за по-дълго време....
Как се бланшира коприва?
Така бланширана, може да я ползвате за много ястия като мусака с коприва, супа с коприва или различни запеканки....
Как се бланшира бамя?
При бланширане на бамята се премахва лепкавата течност и така бамята става по-устойчива и издръжлива при правилно съхранение....
Как се бланшира банан?
Така започва времето на бланширане, което по принцип е от 30 секунди до минута-две....
Как се бланшира ориз?
Времето за бланширане не бива да се пресрочва, защото оризът почва да се разварява....
Как се бланшира карфиол?
Карфиолът принадлежи към семейството на зелето, но от всички видове зеле най-лесно се усвоява от организма. Съдържащата се него целулоза е доста по-нежна...
Как се бланшира лук?
Как се бланшира лук?
Измийте лука и отрежете краищата му. Напълнете 3/4 голяма купа с лед и допълнете студена вода....
Как се пържат картофиДруги картофки, които не са изцяло пържени и също можете да опитате, са любимите ни картофи соте, а защо не да опитате и едни вкусни задушени картофи...
4
Как се бланшира зелен фасул?Препоръчва се за бланширане да избирате само млад зелен фасул, с дребни зърна, за предпочитане без конци, петна или други дефекти....
1
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 7
52
41
32
22
10
Дай твоята оценка: