Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Бланшира Картоф
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


2

За да се бланшира този плод, се поставя голяма тенджера с вода да заври.
След като заври водата, се потапя плодът във врящата вода....

Времето за бланширане не бива да се пресрочва, защото оризът почва да се разварява....

Как се бланшира лук?
Измийте лука и отрежете краищата му. Напълнете 3/4 голяма купа с лед и допълнете студена вода....

За да можем да се радваме на този вкус по-дълго време и през всеки сезон, не само през пролетта, лападът може да се бланшира....

Имате два варианта - да я наберете със стъблата и така да се бланшира, или лист по лист да късате свежите горни връхчета - ваш избор....

При бланширане на бамята се премахва лепкавата течност и така бамята става по-устойчива и издръжлива при правилно съхранение....

Главата се разкъсва на по-малки розички, които се пускат във вряла подсолена и подкиселена с лимон вода, където се варят 5-6 минути....

4

1
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 7
52
41
32
22
10
Дай твоята оценка: