Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Бланшира Картоф
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


2

За да се бланшира този плод, се поставя голяма тенджера с вода да заври.
След като заври водата, се потапя плодът във врящата вода....

За да можем да се радваме на този вкус по-дълго време и през всеки сезон, не само през пролетта, лападът може да се бланшира....

Имате два варианта - да я наберете със стъблата и така да се бланшира, или лист по лист да късате свежите горни връхчета - ваш избор....

При бланширане на бамята се премахва лепкавата течност и така бамята става по-устойчива и издръжлива при правилно съхранение....

Главата се разкъсва на по-малки розички, които се пускат във вряла подсолена и подкиселена с лимон вода, където се варят 5-6 минути....

Времето за бланширане не бива да се пресрочва, защото оризът почва да се разварява....

Как се бланшира лук?
Измийте лука и отрежете краищата му. Напълнете 3/4 голяма купа с лед и допълнете студена вода....

4

1
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 7
52
41
32
22
10
Дай твоята оценка: