Готвене с алкохол: Какво трябва да знаем?Готвене с алкохол: Какво трябва да знаем?по-ароматна, ако преди поднасяне към нея се прибави една супена лъжица бяло вино; - Ако при омесване на тестото се добави една супена лъжица ром, то не поглъща много мазнина по време на пържене; - Ако към края на готвене...
Просеко - какво трябва да знаем?Просеко - какво трябва да знаем?Какво трябва да знаем за Просекото? 1. Просеко е вид бяло пенливо вино. Гроздето за направата му се отглежда на около 30 000 хектара площ, съсредоточени в Северна Италия. 2....
Сурими - какво трябва да знаем?Сурими - какво трябва да знаем?
30 Дек.
VIČI
Голяма част от европейците знаят много добре, че популярните рулца от раци, съвсем не са направени от месо от рак, а от сурими....
Пулмикорт - какво трябва да знаем?Пулмикорт - какво трябва да знаем?За да бъде ефективен, този медикамент трябва да се използва редовно. Той не действа веднага и не трябва да се използва за облекчаване на внезапни пристъпи на астма....
Диклофенак - какво трябва да знаем?Диклофенак - какво трябва да знаем?Какво да избягвате по време на приема на диклофенак? Избягвайте приема на алкохол – той увеличава риска от стомашно кървене....
Бронхоспазъм - какво трябва да знаем?Бронхоспазъм - какво трябва да знаем?Ако имате високо кръвно налягане и сте на бета-блокери ще трябва да уведомите вашия лекар, тъй като това ще блокира някои от ефектите на албутерол....
Дерматоза – какво трябва да знаем?Дерматоза – какво трябва да знаем?Трябва да обсъдите с вашия лекар какво е довело до поява на състоянието, от което страдате. Може да се наложи взимането на кръвна проба и биопсия....
Вентолин - какво трябва да знаем?Вентолин - какво трябва да знаем?Какво трябва да знаете за Вентолин?...
Фиде - какво трябва да знаемФиде - какво трябва да знаемЧесто ги предлагат навити на руло и се използват главно при готвене на супи....
Хамон - какво трябва да знаемХамон - какво трябва да знаемТой трябва да се предпазва както от топлина, така и от студ. Най-доброто положение, в което може да се държи, е вертикалната позиция, закрепен на специална стойка....
Скир - какво трябва да знаемСкир - какво трябва да знаемГотвене със скир Скир е много полезна и лека напитка, която подобно на киселото мляко и кефира може да се използва в готвенето. Тя присъства в исландски рецепти, както и в диетични рецепти....
Лутеин - какво трябва да знаемЛутеин - какво трябва да знаемНе трябва да се забравя, че приемът на хранителни добавки не замества пълноценното хранене и добре балансираната диета, включваща разнообразни плодове и зеленчуци, съдържащи лутеин, е начинът организмът да получи важните...
Херниопластика - какво трябва да знаемХерниопластика - какво трябва да знаемВсичко това оказва влияние върху благоприятния изход на хирургичната намеса, както и квалифицираността на хирурга, който ще провежда операцията....
Какво трябва да знае всяка домакиня за готвенето на риба?Какво трябва да знае всяка домакиня за готвенето на риба?Когато приготвяте риба обаче, трябва да знаете не само по какво да разпознавате, че тя е действително прясна, но и да спазвате някои правила при кулинарната ѝ обработка....
Сирене Манчего - какво трябва да знаемСирене Манчего - какво трябва да знаем
17 Януари
Petra Vasileva
След това продуктът се пресова в специални цилиндрични калъпи, които оставят върху повърхността на готовите пити отличителният релефен зиг-заг знак....