Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Жасминов чай - защо е толкова полезенЖасминът е растение, което има много полезни действия за организма....
24 Юни
Защо черният сусам е толкова полезен за женитеЗащо черният сусам е толкова полезен за жените?
Черният сусам притежава свойства, които действат против стареене....
29 Окт.
Полезен чай от куркумаКогато е готова водата към нея прибавяме куркумата и черния пипер и запарваме за около 5 минути.
След това добавяме 1 ч.л. прясно изцеден сок и наливаме прецедената половина от чая в чаша....
11 Април
Черният чай е полезен при отслабване! Вижте защоЕто и няколко причини защо черният чай е полезен при премахването на излишните килограми.
Има няколко активни съставки в тонизиращата напитка, които усилват ефекта на вашата диета....
31 Март
Полезен чай от горска ягодаЧудесен и ароматен е вкусът на ягодовия чай, подсладен с цветен мед от диви билки.
Много подходяща напитка за студените зимни дни.
Две супени лъжици ситно нарязани листа и цветчета се заливат с 500 мл кипяща вода....
21 Януари
Черният чай е полезен за диабетициЧерният чай дори може да предотврати появата на диабет.
Освен тези, черният чай има и множество други полезни и здравословни ползи върху организма....
08 Април
1
Полезен студен чай от пресен риганЛесна освежаваща напитка – полезен студен чай от пресен риган!
Свежест през летните топли дни!...
16 Юли
Хуск - защо е толкова полезен?Състав и свойства на хуск
По-голямата част от хуска се състои от разтворими фибри (~ 75% ), които служат като място за размножаване на полезна чревна микрофлора....
05 Февр.
Защо тараторът е толкова полезен?Не само е много лесно да се направи, но е толкова освежаващо и полезно предложение....
24 Юли
Помело - защо е толкова полезно?Полезни свойства на помелото
По принцип помелото е по-полезно сушено. А ето и какви са неговите полезни свойства:
- В сушеното помело има много малко въглехидрати, но и малко количество витамин С....
23 Ноем.
Червен лук - защо е толкова полезен?Вреди от червения лук
Този зеленчук е много полезен, но трябва да се избягва или приема с особено внимание при тежки заболявания на черния дроб, бъбреците или храносмилателния тракт....
07 Февр.
Ето защо нахутът е толкова полезен!Това е и причината да е толкова харесван от вегетарианците. Когато се комбинира с пълнозърнести култури, нахутът осигурява същото количество протеини, както и месото....
08 Май
Чай от розмарин - кое го прави толкова полезенПолезен е за черния дроб
Ежедневната употреба на чай от розмарин може да бъде много полезен и за черния дроб. Той води до положителни промени след прекомерна консумация на храна или други тежки храни с много мазнини....
26 Април
Мента - защо е толкова полезна?Защо ментата е толкова полезна
Ако пиете редовно чай от мента или просто дъвчете листата ѝ, ще съумеете да облекчите симптоми като стомашни болки, подуване, газове, диария и запек....
19 Януари
Чай от боровинки - защо е полезенЧервените боровинки могат да се ядат просто така, обилно поръсени със захар, също толкова полезно е да ги включвате в лечебни чайове....
11 Февр.
Сок от лайм - защо е толкова полезенПолезни свойства на лайма и неговия сок
Този състав определя ползите за здравето от лайма. Ето някои от тях.
1....
08 Ноем.
Защо кефирът е толкова полезен за жените?Така е, защото не знаете колко полезен е той. Тази ферментирала млечна напитка, която се получава благодарение на специален вид гъби, съдържа многобройни полезни вещества и има благотворно влияние върху здравето....
16 Юли
Защо сокът от череши е толкова полезен?Благодарение на лечебните си свойства сокът от плодове от череши е много полезен при подагра и артрит....
25 Май
Защо сокът от моркови е толкова полезенТова, което прави сока от моркови уникален, е наличието и на бета-каротен, който е много полезен за зрението ни....
21 Май
Черният чай топи мазнинитеПървият факт, който трябва да бъдат споменат е, че черният чай не е наистина чая на всички. Кой би си помислил, че нещо толкова просто като чай ще осигури такъв широк спектър от ползи за здравето?...
29 Април
3
Растителни лигнани – защо са толкова полезни?Вероятно не сте чували за растителните лигнани. Причината е, че здравословните им ползи станаха ясни сравнително скоро, а самите те тепърва набират популярност.
Какво са растителните лигнани?
Те представляват вид съставки...
28 Януари
Защо пикантната храна е толкова полезна?Пикантните храни може да причиняват усещане за парене на езика, но експертите ни казват, че напълно си заслужава, тъй като тези храни са пълни с много ползи за здравето. Люти чушки, халапеньо и лют червен пипер са богати...
14 Август
Защо жълтата леща е толкова полезна?Вижте още полезна информация за оранжева леща и зелена леща....
07 Юни
Червени чушки - защо са толкова полезниНесъмнено този толкова познат и обичан зеленчук заслужава широко запознаване с него....
04 Април