5 Звезди
- 6 Анонимни
- Величка Щърбанова
4 Звезди
- 5 Анонимни
3 Звезди
- 2 Анонимни
2 Звезди
- 1 Анонимен
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 15
57
45
32
21
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
- Всичко за слънчогледовото олио
- Правилно овкусяване и готвене на птици
- Най-полезните брашна
- Бяла канела - действие и приложение
- Точка на горене на различните мазнини
- Липов мед - лековити свойства и ползи
- С тези храни ще намалим обиколката на талията
- Защо да ядем къри
- Какво съдържат морковите
- Ползи и приложение на маслото от мак
- Касия - що е то?
- Заместители на бялото брашно