- PR Публикации
- Двор и Градина
- Какво да сготвя
- Кое за какво е полезно
- Кулинарни Новини
- Кулинарни Съвети
- Любопитно
- Празнична Трапеза
- Хранене и Здраве
Кое за какво е полезноУчени: Кафе + цигара е много лоша комбинация
06 Април
Паолина Сярова
Кое за какво е полезноНяколко мита за храносмилането
06 Април
Елиана Василева
Кое за какво е полезноВсички ползи за здравето от маточината
04 Април
Паолина Сярова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Парче сирене на ден засилва имунитетаЕдно парче сирене на ден помага за подобряване работата на имунната система. Млечният продукт засилва имунитета при възрастните. Сиренето е богат източник на пробиотични бактерии.
04 Април
Зеленият чай спасява от махмурлук и радиацияЗеленият чай е една от най-разпространените напитки в света. Той е полезен срещу махмурлук, подобрява апетита, намалява вредното действие на радиоактивността и премахва токсините.
02 Април
1
Студеният чай: минимум полза, максимум захарПовечето от така наречените освежаващи студени чайове в бутилки и кутии, съдържат минимален процент от посочените върху етикета полезни вещества. И твърде много захар.
01 Април
Какво не знаем за зелето?През годините зелето е изследвано и за него са открити питателната и лечебната му стойности. Зелето има редица ползи - за акне, при изгаряне на мазнини, контролиране на теглото.
31 Март
Детски коктейл за хубав гласЯйчен пунш връща изгубения глас на певците. Коктейлът, любим на великия руски бас Шаляпин, в Холандия е известен като Адвокат. Приготвя се с добавка от различни видове алкохол.
31 Март
2
Народна медицина с пелинСтръковете на билката трябва да се берат по време на цъфтежа, който е между месеците юли и август. За да си приготвите запарка от билката, са ви необходими следните неща.
30 Март
Аронията е извор на здравеАронията идва в Европа от Северна Америка. Тя представлява храст, достигащ до 2-2. 5 м. Често се използва за озеленяване в градовете, тъй като е устойчива на замърсена атмосфера.
29 Март
Народна медицина с кукурякЗа лечение се използва коренището, като корените на растението се събират рано през пролетния сезон или късно през есенния. След това се оставят да съхнат на сянка.
28 Март
Два юмрука храна са достатъчни за тялотоТялото има нужда от храна с размера на два допрени юмрука - толкова му стига за текущо потребление на енергия и дори остава за запас.
27 Март
Фурмите ни правят по-умниФурмите съдържат вещества, които подобряват работата на мозъка. Те са полезни, защото съдържат 23 незаменими аминокиселини, които отсъстват в другите плодове.
27 Март
1
Биволско мляко - чудо на природатаБиволското мляко има и друго име, и то е – чудото на природата. Най-ползотворно е киселото биволско мляко. То е изключително ценен продукт с висока хранителна стойност и безброй положителни свойства.
26 Март
Десетте най-полезни закускиЗакуската е най-важното хранене, тя трябва да ви даде енергия за целия ден. Обилната закуска може да доведе до затлъстяване. Кои са най-полезните храни за закуска.
26 Март
4
Избрано
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 726
Основни Рецепти
15 246
20 598
Други