Хималайска сол - бяло злато, което лекува над 20 заболявания
Кое за какво е полезно

Хималайска сол - бяло злато, което лекува над 20 заболявания

Хималайската сол е най-здравата и чиста сол в света. Тя съдържа 84 скъпоценни елемента, които се съдържат в тялото ни, и по този начин осигурява всички минерали, необходими за нашето тяло.

1

Кое за какво е полезно

Полезни материали за ползата и вредата на хранителните продукти, подравки, витамини и минерали. Вижте кои продукти за какво са полезни.
Полезно - Защо е важно да се придържате към сезонно хранене?Кое за какво е полезно

Защо е важно да се придържате към сезонно хранене?

17.07.2018

Най-голямата жизнена сила е в плодовете и зеленчуците, защото само те са истинска жива храна. Сготвената, консервираната и другата мъртва“ храна са истинската причина за толкова зачестилите проблеми с храносмилането

Полезно - Всеки има такъв проблем! Излекувай го и ще се преродишКое за какво е полезно

Всеки има такъв проблем! Излекувай го и ще се преродиш

16.07.2018

Шлака се нарича състоянието, при което лошото усвояване на хранителните маси се отлагат в перианалното пространство на ректума и остават там за дълго време, причинявайки гниене и ферментация.

Полезно - Здравословно хранене на децата от 1 до 3 годиниКое за какво е полезно

Здравословно хранене на децата от 1 до 3 години

16.07.2018

Запомнете, че вие решавате какво разнообразие от здравословни храни да предложите на детето, но му дайте избор какво предпочита от тези храни, както и колко количество да изяде.

Полезно - Помагат ли кардио упражненията за сваляне на корема?Кое за какво е полезно

Помагат ли кардио упражненията за сваляне на корема?

15.07.2018

Произходът на думата Кардио е от английското наименование - cardiovascular exercise, което буквално значи упражнения за сърдечно-съдовата система. Има множество ползи от изпълняването на подобен тип упражнения, между които са. . .

Полезно - 7 зеленчука, които са по-полезни сготвениКое за какво е полезно

7 зеленчука, които са по-полезни сготвени

14.07.2018

Смята се, че колкото по-свеж е зарзаватът, толкова повече ползи има за тялото ни. Това наистина е така, но не важи с пълна сила за абсолютно всички зеленчуци.