PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни НовиниЧупливи яйца пълнят столичните магазини
05 Април
1
Антония Р.
Кулинарни НовиниВ България се предлага опасен за здравето лимец
03 Април
1
Антония Р.
Кулинарни НовиниТази година посрещаме Великден с български яйца
02 Април
Антония Р.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Цената на кравето сирене е започнала да падаОт Държавната комисия по стокови борси и тържища съобщават, че цените на млечните продуктите са намалели, като кравето сирене е отбелязало с най-нисък спад с 3. 5 процента.
02 Април
Търговци пробутват старо агнешко на ниски цениКлиенти алармираха, че само 20 дни преди Великден български търговци примамват потребителите с ниски цени на агнешко месо, някое от което е от миналата година.
01 Април
Козунаци менте ще залеят пазарите преди ВеликденРодните хлебопроизводители предупреждават българските потребители, че за този Великден пазарите могат да изобилства от фалшиви козунаци, които не са приготвени от традиционните продукти.
31 Март
1
Биомесото по родните пазари ще се увеличиНаскоро беше обявено, че по програмата за развитие на селските райони, която ще подпомага биологичното животновъдство, е предвидено да се увеличи количеството на биомесото по родните пазари.
31 Март
1
Не се очаква поскъпване на яйцата и агнешкото преди ВеликденМинистърът на земеделието и храните професор Димитър Греков заяви, че не се окачва поскъпване на яйцата и агнешкото месо преди Великден.
29 Март
Родни диетолози искат забрана на маргаринаБългарски диетолози настояват продажбата на маргарин у нас да бъде забранена със закон.
24 Март
Най-приготвяното ястие в България е пиле с оризПроучване на международна марка за кулинарни продукти у нас показа, че най-приготвяната гозба в България е пиле с ориз. На челните места в класацията се наредиха и пилето с картофи, и мусаката.
23 Март
1
Каперсите - златото на средиземноморската кухняКаперсите са ценени буквално като злато от готвачите по Средиземноморието. Те намират приложение в почти всяка салата, паста, пица, местно ястие и различни сосове.
20 Март
Персоналът на детската градина в Асеновград е знаел за отровното млякоПроверките в детската градина в Асеновград, където на децата беше сервирано мляко с отрова за мишки, показаха, че персоналът е знаел за отровното мляко, но въпреки това го е поднесъл на децата.
17 Март
7
Добричкият панаир организира експо на медаЧешки, полски, турски и италиански производители на мед ще участват на българското кулинарно изложение Пчеломания, което ще се организира от Добричкия панаир.
16 Март
Плодовете и зеленчуците рязко поскъпнахаСпоред данните на Националната статистика през месец февруари пържолите от свинско и птиче месо значително са намалили цените си, докато цените на зеленчуците продължават да растат.
15 Март
Сърбите консумират тонове месо от умрели животниДанните сочат, че в съседна Сърбия всяка година на пазара изтичат 150 000 тона месо от умрели животни, което носи около 300 милиона евро печалба на черния пазар.
13 Март
Няма хормони в българското пилешко месоМинистърът на земеделието и храните Димитър Греков обяви, че не са открити никакви хормони в пилешкото месо, предлагано от родните ферми, след направените проверки.
12 Март
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 081
Основни рецепти
15 321
20 781
Други