LED осветление за вашата кухня и дом

LED осветление за вашата кухня и дом
Практичен сушилник за прибори и съдове Лукс-24%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практичен сушилник за прибори и съдове Лукс
34.00 лв.
26.00 лв.
Виж ››

Осветлението е необходимо за всички домакинства, но със сигурност всяко едно семейство искат да плаща по-малки сметки за ток, намирайки качествени и енергоспестяващи крушки.

Най-новаторското и съвременно решение е LED осветлението, което е едновременно екологично, икономично, рентабилно и елегантно за всяко пространство.

Светодиодното осветление има редица предимства, но първо сред тях е ниската консумация на ток. LED крушка консумира 10 пъти по-малко ток в сравнение с обикновените халогенни крушки.

Доказано е, че това осветление е най-трайното, което може да намерим на пазара, като издържа до 40% повече или между 3 и 24 месеца в зависимост от модела.

LED крушките, за разлика от останалите, които ни предлагат, не се нагряват. Максималната температура, до която достигат по-мощните модели, не надхвърля 50-60 градуса при постоянна работа. При обикновените модели градусите не се качват над 30-40.

LED осветление за вашата кухня и дом

Дори и при светлинен поток и обща мощност от първия момент, не е нужно да се изчака няколко минути, докато лампата включи, за разлика от много газоразрядни лампи.

А за разлика от нажежаемите и газоразрядни крушки LED крушката е много по-щадяща околната среда.

Името LED произлиза от light-emitting diode т.е. светлоизлъчващ диод. Той излъчва светлина при преминаването на електричество през него. При повечето диоди от този тип светлината е монохроматична при фиксирана дължина на вълната.

Дължината на вълната, а респективно и цветовете на излъчваната светлина могат да варират от 700 нанометра до 400 нанометра, т.е. от червено до синьо-виолетово съответно. Някой LED могат да излъчват вълни в по-широк диапазон – над 830 нанометра, което е познато масово като излъчване в инфрачервения спектър.

Излъчваната светлина има огромно значение. Медицински изследвания са доказали, че луминесцентната светлина води до повишена дразнимост на очите.

LED осветление се предлага във всякакви размери и е лесно за монтиране при всякакви повърхности и условия. Те ще изглеждат еднакво добре както в кухнята, така и в офиса или градината.

На българският пазар има доста фирми, които предлагат LED осветление. Ние се спряхме на krushki.com. Фирмата е от години на пазара, работи бързо и коректно. Можете да поръчате онлайн всякакви осветителни тела за вашето осветление, като се възползвате от ежедневните им отстъпки и промоции.

Рейтинг

5 1
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Митко
Митко
12.03.2015 00:22
Два апартамента обзаведох с лед лампи от крушки.ком и съм много доволен. Некои от нещата, които останаха или бях объркал ги върнах спокойно обратно в магазина срещу касовата бележка. Девойките в магазина са винаги много любезни и най-вече компетентни.
0
0