Gotvach.bg»Статии»Какво да сготвя»Три идеи за плодови супи, които ще ви станат любими

Три идеи за плодови супи, които ще ви станат любими

Пламена M.Пламена M.
Джедай
2k1k
3 от 3 Снимки

Плодова супа с ябълки


Необходими продукти: 700 г ябълки, 1 лимон, 200 г ябълков сок, канела, захар.

Начин на приготвяне: Ябълките се нарязват на ситно. Поставят се в тенджера и се заливат с вода, докато ги покрие. Слагат се на котлона и се задушават на тих огън. Когато са готови, се пасират. Добавят се захарта, канелата и лимоновия сок и се разбъркват добре. Супата се сервира още топла.

В сезона на свежите плодове едно иновативно и добро решение е приготвянето на вкусни и здравословни плодови супи.

Те могат да се приготвят от всякакви плодове, свежи и замразени, под формата на пюрета, сиропи и сокове.

Ако обичате да експериментирате в кухнята, то задължително пробвайте някоя от нашите рецепти, които може да разгледате в горната галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати