Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети при готвенето на пуйкаВъпреки това има няколко съвета, които ще ви помогнат за това ястията с пуйка да са винаги сочни и невероятно вкусни.
1....
17 Февр.
Съвети при готвенето в гювечПри готвенето в гювеч на по-тлъсто месо не се налага да използвате никаква допълнителна мазнина. По време на готвенето месото ще пусне достатъчно. Хем по-малко усилия, хем по-здравословно.
4....
02 Февр.
Съвети при готвенето на агнешкоОсвен това агнешкото има много варианти на готвене, които може да поднесете на вашите близки.
Агнешкото месо всъщност не е трудно за приготвяне....
29 Януари
Съвети при готвенето на яребицаЯстията, приготвени с яребица, отдавна заемат специално място в кулинарията. Месото им винаги се е считало за здравословнo, тъй като те се хранят с естествени храни.
Но колко от нас знаят как да приготвят яребицата така...
06 Март
Съвети при готвенето на фазанЯстията с фазан се оценяват високо от изтънчените гастрономи. Месото на тази птица винаги присъства на масите на кралските особи и се смята са вкусно и изискано.
Ако сте решили, че е дошло времето и вие да порадвате небцето...
06 Март
Съвети за готвенето на артишокОсновните съвети за готвене на ортишок стъпка по стъпка започват почистването му. Отрежете горната 1/3 на артишока, така че да се вижда сърцевината му....
16 Март
Съвети при готвенето на карагьозНеприятното при този вид риба е, че има малки костици, с които трябва да се внимава. За да премахнете поне част от тях, трябва да направите следното. Направете на карагьоза малки прорези (по ширината на рибата). Не я режете...
04 Юни
Съвети при готвенето на дивечово месоЗа различните видове дивеч времето на престой на месото преди готвене е различно. За птиците е от 3 до 5 дни, за зайците е 2-3 дни. Почистването от вътрешности обаче се прави веднага след лова....
10 Май
Съвети при готвенето на Crock-PotСпестете пари
Уредите за бавно готвене са страхотни за готвене на по-малки разфасовки от телешко, свинско, агнешко или пилешко месо....
29 Дек.
Съвети при готвенето в чугунен тиганВ наши дни в полза на всички онези хора, които обожават готвенето, се предлага огромно разнообразие от домакински съдове за готвене - стъклени, с керамично покритие, с тефлоново покритие, с каменно покритие и т.н....
17 Дек.
Съвети при готвене на млечни продуктиТова бяха някои полезни съвети за готвене на млечни продукти. Всички те могат да са ви от голяма помощ....
06 Август
Съвети при готвенето на спанак и лападЕто обаче какво е добре да знаете, когато решите да развихрите кулинарните си умения в тази посока - съвети при готвенето на спанак и лапад.
1....
25 Януари
Съвети при готвенето на свински бял дробВремето на готвене е между 1-2 часа.
Не всеки обича порестата структура на белия дроб, за да направите парчетата по-плътни, поставете ги под тежест след готвене за няколко часа....
15 Юни
Съвети и трикове при готвенето с медТук ще намерите съвети за използването на мед за различни цели и рецепти.
Много е лесно да замените захарта с мед в рецептите....
18 Февр.
Съвети и трикове при готвенето на нахутГотвенето на нахута е много лесно, независимо дали се готви на пара или във вода. В тази статия ще намерите лесни идеи, съвети и трикове как по-лесно да сготвите нахута....
21 Дек.
Съвети при готвенето на ярешко и овнешкоЗатова и днес ще ви дадем ценни съвети при готвене на ярешко и овнешко.
1....
10 Март
Съвети за посрещане на бебе вкъщиАко се чудите какво да подарите, тогава спокойно можете да попитате за съвет бабата на бебето за съвет. Ако се тревожите, тогава винаги може да вземете малко по-големи дрешки, защото те никога няма да са излишни....
13 Юни
Съвети за готвене със солТака че, или трябва да солите месото известно време преди готвене или непосредствено преди готвене.
Колко сол?
Ако една рецепта просто заявява "сол на вкус", може да се чудите какво е идеалното количество....
28 Март
Съвети за готвене на патицаМакар, че и двете са пернати, не е едно и също дали приготвяте пиле или патица – различни са не само рецептите, но и подготовката на месото преди същинското готвене....
04 Ноем.
1
Съвети при готвене на бамяБамята е била открита около Етиопия през 12-ти век пр. н. е. и е била отглеждана от древните египтяни. Бамята е един чудесен източник на ценни хранителни вещества. Тя е добър източник на витамин С.
Тя е с ниско съдържание...
25 Юни
Съвети при готвене без мазнинаАко все пак обичате мазнината за готвене, то поне залагайте на зехтин....
15 Март
1
Съвети за готвене на параГотвенето на пара е подходящо за хората, които ценят здравословното хранене.
При някои заболявания – например гастрит, язва и други стомашни болести – готвенето на пара е много полезно....
30 Януари
Съвети за готвене на патладжаниНезависимо как ще го приготвяте - дали ще го добавяте в гювеч, или ще го пържите, задължително е да го отцедите преди да сте започнали същинското готвене....
12 Май
1
Съвети при готвене в мултикукърМожете да ускорите готвенето на сочни зеленчуци като тиквички и лук, като отваряте капака на уреда. По този начин тяхната течност се изпарява по-бързо и времето за готвене се съкращава....
03 Февр.