Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
1
Вход
Gotvach.bg
»
Съвети
»
Страница 101
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кулинарни Въпроси и Съвети
Имате въпрос в сферата на кулинарията? Задайте го от формуляра по-долу и ние и/или посетителите ни ще ви отговорим.
Как се бланшира коприва?
Как се овкусява кайма за кюфтета
Колко време се вари бланширан ориз?
Как и колко време се пече агнешка плешка?
1
Колко време се варят уши?
Как и защо се накисва черният дроб преди готвене?
Колко сол се слага на различните видове мляно месо?
Защо побеляват суджуците?
Каква е разликaта между тас кебап и кебап?
Защо оризът се скашква и е глетав?
Колко време се пече мусака?
Как се бели лесно киви?
Как се прави мляко от кашу?
Как се накисва пшеница?
Колко време се варят агнешки дреболии?
Как се размразява тесто?
1
Колко време се пече шаран?
За какво да внимавате при избора на пиле
Трябва ли да се кисне оризът?
Как се белят кестени?
|<
<
99
100
101
102
>
>|
Популярни днес
‹
›
Какво е йогурт?
Как се прави шоколадов ганаш?
Бабини зъби как се приготвя?
Как се яде райската ябълка?
7
Дебелее ли се от царевично брашно?
Какво е мерудия?
Каква сметана се използва за торти?
Какво е пестил?
Действат ли шоколадът и какаото разхлабващо?